Λευτέρης Πετρούνιας: Η Σοφία ισορροπεί με άνεση και νάζι στη δοκό

Νέα στιγμιότυπα με τη Σοφία στο γυμναστήριο μοιράστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η Σοφία ισορροπεί με άνεση και νάζι στη δοκό

Για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Την αγάπη τους για τον αθλητισμό προσπαθούν να μεταδώσουν και στις δύο κόρες τους για τις οποίες το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι τους.

https://www.instagram.com/p/CQVchs2rfhY

Οι μικρές Λένια και Σοφία είναι πλέον σε μία ηλικία που είναι πιο ανεξάρτητες και μπορούν να δοκιμάσουν καινούριες δραστηριότητες. Η Σοφία ξεκίνησε φέτος ενόργανη και στα πρώτα της μαθήματα η Βασιλική Μιλλούση είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο όλο περηφάνεια.

https://www.instagram.com/p/CjSQQ9YDME5

Και η Λένια όμως πειραματίζεται με την ενόργανη και συχνά τη βλέπουμε στο γυμναστήριο με του γονείς και τη μεγάλη της αδερφή.

06e5caee-lenia-kai-sofia-petrounia-(3).jpg

Λίγο καιρό πριν ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε δημοσιεύσει μία οικογενειακή φωτογραφία από το γυμναστήριό τους για να θυμούνται την πρώτη τους οικογενειακή προπόνηση. Τα δύο κορίτσια είναι φυσικά αυτά που κλέβουν τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK

Η Σοφία ισορροπεί στη δοκό

Νέα στιγμιότυπα με την μικρή Σοφία στο μαιευτήριο μοιράστηκε μέσω Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας. Η Σοφία ανεβαίνει στη δοκό και με τη βοήθεια της γυμνάστριά της περπατά ισορροπώντας με άνεση πάνω στη δοκό.

sofia-isorropei-doko.jpg

Ενόργανη: Τα οφέλη για τα παιδιά

Με γονείς τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση ήταν μάλλον αναπόφευκτο για την Λένια και η Σοφία να ασχοληθούν με τη γυμναστική και δη με την ενόργανη.

Η ενασχόληση με την ενόργανη γυμναστική από τη μικρή ηλικία έχει πολλά οφέλη για το παιδί, σωματικά και συναισθηματικά. Πρώτα από όλα δυναμώνει τους μύες και τα οστά. Επίσης, βοηθάει στην ανάπτυξη του συντονισμού και της ισορροπίας και βελτιώνει την ευλυγισία, την πειθαρχία και τ ην αυτοσυγκέντρωση.

Τέλος, όπως κάθε είδος γυμναστικής είναι προσφέρει εκτόνωση και ευεξία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved