Λευτέρης Πετρούνιας: Φωτογράφισε τις κόρες του με πολύχρωμες ρομπίτσες

Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο με τις μικρές Λένια και Σοφία δημοσίευσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Φωτογράφισε τις κόρες του με πολύχρωμες ρομπίτσες

Οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση είναι αξιολάτρευτες και πρωταγωνιστούν όχι μόνο στην καθημερινότητα του ζευγαριού, αλλά συχνά και στις αναρτήσεις τους.

Λίγες μέρες πριν η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε ένα βίντεο με την πρωινή της ρουτίνα. Τι περιλαμβάνει αυτή; Πρωινό καφέ, ξύπνημα των κοριτσιών, προετοιμασία πρωινού, γυμναστική.

https://www.instagram.com/p/CnPEUXaoAZg

Και ο Λευτέρης Πετρούνιας όμως δημοσιεύει αρκετά συχνά καθημερινά στιγμιότυπα με τις δύο κόρες του είτε από το σπίτι, είτε από το γυμναστήριο.

Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο με τα δύο κορίτσια μοιράστηκε ο Ολυμπιονίκης πρόσφατα. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τα δύο κορίτσια στον κήπο να χαμογελούν φορώντας τις πολύχρωμες ρόμπες τους.

leuteris-petrounias-kores-rompes.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας τρυφερός και δοτικός μπαμπάς. Από όταν ακόμα οι μικρές ήταν μωρά, ο Ολυμπιονίκης περνούσε μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε, τις φρόντιζε, τις άλλαζε.

Σε συνέντευξή του στο Queen.gr, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε αναφέρει ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα των δύο κοριτσιών, από αλλαγή πάνας και μπάνιο, μέχρι τάισμα, παιχνίδι και βόλτα στην παιδική χαρά. Αγαπημένη του δραστηριότητα; Να πηγαίνει τη Σοφία βρεβονηπιακό σταθμό κάθε πρωί και ο περίπατός του με τη Λένια κάθε απόγευμα:

«Είμαι εντελώς full time μπαμπάς, καθώς κάνω τα πάντα και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα στο να μείνω μόνος μου (εάν πρέπει να λείψει η Βασιλική) με τα κορίτσια μου. Δηλαδή, αλλαγή, μπάνιο, φαγητό, παιχνίδι, ύπνος. Αγαπημένες μου στιγμές είναι όταν πηγαίνω κάθε πρωί πριν την προπόνηση την Σοφία βρεφονηπιακό και κάνουμε ωραίες συζητήσεις και όταν γυρίζω μετά την δεύτερη προπόνηση το απόγευμα και βγαίνουμε βόλτα όλοι μαζί για περπάτημα, πατίνι, παιδική χαρά.»

https://www.instagram.com/p/CgSJtzvKEVl

Όσο για το ποια χαρακτηριστικά του πιστεύει ότι έχουν κληρονομήσει τα δύο κορίτσια είπε:

«Θα έλεγα πως η Λένια και η Σοφία επίσης έχουν το πείσμα μου και μόλις βάλουν κάτι στο μάτι ή στο μυαλό τους, δεν υπολογίζουν τίποτα!»

https://www.instagram.com/p/Ceyu88xqQfx
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved