Βασιλική Μιλλούση: Κάνει προπόνηση με τη βοήθεια της κόρης της

Η μικρή Λένια είναι η καλύτερη βοηθός της μαμάς της. 

Βασιλική Μιλλούση: Κάνει προπόνηση με τη βοήθεια της κόρης της

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από όταν η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την απόφασή της να ασχοληθεί ξανά με τον πρωταθλητισμό στην ενόργανη.

Μεταξύ άλλων έγραψε:

«(…) Σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια και ενώ έχω κάνει μία υπέροχη οικογένεια και ευχαριστώ τον Λευτέρη για αυτό, έχω κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα ανοίγοντας ένα υπέροχο γυμναστήριο όπου στεγάσαμε πολλά παιδάκια και ενώ ήμουν κάθε ημέρα εκεί και έκανα προπόνηση, αποφάσισα ότι μπορώ να κάνω προπόνηση για λίγο ακόμα.

Δηλαδή, ότι μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό για όσο αντέχουν το σώμα και η ψυχή μου ακόμα. Ξεκίνησα δειλά στο γυμναστήριο μαζί με τους υπόλοιπους ασκούμενους και έβλεπα ότι όσο περνούσε ο καιρός μπορούσα. Και έλεγα γιατί μπορώ; Έχω μεγαλώσει. Είμαι μαμά με δύο παιδιά. Τρέχω με πολλές δουλειές. Γιατί ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Γιατί ο πρωταθλητισμός μπορεί να μην έχει ηλικία. Τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία. Έτσι, λοιπόν και εγώ θα σας πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο για να σπάσουμε μαζί κάθε ηλικιακό στερεότυπο. Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν».

https://www.instagram.com/p/CkTcw1ojA1p

Η αθλήτρια έχει ήδη ξεκινήσει τις εντατικές προπονήσεις με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο. Καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από το γυμναστήριο και χθες μας έδειξε ότι πολύτιμος βοηθός της είναι και κόρη της, Λένια.

Σε μία ανάρτηση, το κοριτσάκι κάθεται στο πάτωμα και όσο η Βασιλική Μιλλούση κάνει κατακόρυφο, της δίνει φιλιά.

https://www.instagram.com/p/CnMbT3ALJwe

Στα στιγμιότυπα που είδαμε σε Instagram Story, η μικρή Λένια κάθεται στην πλάτη της μαμάς της και τη βοηθάει στις…κάμψεις.

vasiliki-millousi-4.png

Η Λένια, όπως και η Σοφία, είναι απόλυτα εξοικειωμένες με τον χώρο του γυμναστηρίου καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση τις παίρνουν από μικρές μαζί τους.

Δείτε στιγμιότυπα με τα κορίτσια στο γυμναστήριο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved