Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έγινε 7 ετών και δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του

«Πώς πέρασαν 7 χρόνια!!!!» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έγινε 7 ετών και δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του

Τα γενέθλιά του είχε πριν μερικές ημέρες ο γιος του Μελέτη Ηλία και της Θέμιδος Βουτσινά. Ο Μητσάρας τους - έτσι τον αποκαλεί ο ηθοποιός - έγινε 7 ετών.

Οι ευχές και η φωτογραφία στο Instagram

O Μελέτης Ηλίας ανήμερα των γενεθλίων του γιου του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στην οποία φορά τη φανέλα της ποδοσφαιρικής του ομάδας κι είναι σε αγώνα.

«Γενέθλια με αγώνα και περιβραχιόνιο αρχηγού.......
Πως πέρασαν 7 χρόνια!!!!
Μητσαρα μου να τα εκατοστήσεις!!!!
Συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις!!!!
#lucky7 #birthdayboy #captain #football», του ευχήθηκε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CnZIbxpj2CX

Η οικογένεια του ηθοποιού

Ο δημοφιλής ηθοποιός που για ακόμη μια χρονιά τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» συνηθίζει να αναρτά στιγμές τόσο με την γιο του όσο και με την κόρη του, Κοραλένια.

meletis-ilias-kori-koralenia-(2).jpg

Η Κοραλένια είναι το πρώτο του παιδί και από τη στιγμή που γεννήθηκε, όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος σε παλαιότερη ανάρτησή του, έδωσε άλλο νόημα στη ζωή του. «Για την ακρίβεια έδωσες ΤΟ νόημα στη ζωή μας», είχε σχολιάσει.

Ο ερχομός του γιου τους, μεγάλωσε την οικογένειά τους και την ευτυχία τους.

meletis-ilias-kori-koralenia-(7).jpg

Η μακροχρόνια σχέση με τη σύζυγό του

Ο Μελέτης Ηλίας είναι πολλά χρόνια με την σύζυγό του. Μιλώντας εκπομπή "Μαμάδες" είχε πει χαρακτηριστικά: «Γνωριστήκαμε το 2002 πριν από 20 χρόνια και 12 χρόνια είμαστε παντρεμένοι, μια συμμαθήτριά μου στη σχολή ήταν συμμαθήτρια με τη Θέμιδα στο σχολείο και τη φώναξε να δει τις πτυχιακές της και εκεί τη γνώρισα, της μίλησα, εξέφρασα το ενδιαφέρον μου».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με έλεγε πέφτουλα, αλλά η ιστορία με δικαίωσε. Η Θέμις βλέποντας έναν άνθρωπο να είναι έτσι επιθετικός και διαχυτικός σου λέει αυτός λειτουργεί έτσι μονίμως… η ιστορία όμως με δικαίωσε γιατί ήταν η γυναίκα της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved