Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του έγινε 12 ετών - Φώτο από το πάρτι

Η Κοραλένια γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της με ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του έγινε 12 ετών - Φώτο από το πάρτι

Ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με τη Θέμιδα Βουτσινά και το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Ο ερχομός των παιδιών τους ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία και οι τέσσερίς τους ζουν μοναδικές στιγμές καθημερινά.

Ο Μελέτης, που για ακόμη μια χρονιά τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά του. Μια ακόμη ανάρτηση έκανε και πριν μερικές μέρες με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, Κοραλένιας.

Η Κοραλένια είναι το πρώτο του παιδί και από τη στιγμή που γεννήθηκε, όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος σε παλαιότερη ανάρτησή του, έδωσε άλλο νόημα στη ζωή του. «Για την ακρίβεια έδωσες ΤΟ νόημα στη ζωή μας», είχε σχολιάσει.

Η Κοραλένια έγινε 12 ετών

Με μια σειρά από Insta stories ο περήφανος μπαμπάς έδειξε πώς γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης του. Η τούρτα ήταν φουλ στη σοκολάτα και μπαλόνια με τον αριθμό 12 διακοσμούσαν τον χώρο που διάλεξαν για να γίνει το πάρτι.

«Με τη γροθιά υψωμένη να είσαι πάντα αγάπηηηηηη μου!», έγραψε σε μια φωτογραφία της κόρης του.

Φωτογραφίες με την κόρη του

Με αφορμή τα 12α γενέθλια της Κοραλένιας διαλέξαμε τις φωτογραφίες που αναρτήσει ο ίδιος ο ηθοποιός στον λογαριασμό του και μας έχουν εντυπωσιάσει. Δείτε τις και εσείς. Είναι ένας «χαζομπαμπάς» και αυτό φαίνεται στις παιχνιδιάρικες αναρτήσεις του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved