Μελέτης Ηλίας: Φωτογραφίζεται με την κόρη του και τον γιο του μετά από καιρό

  • "Ο χρόνος δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά, ούτε για εμένα"
  • Ο Μελέτης Ηλίας την ίδια μέρα που παντρεύτηκε, έπαιζε και στο θέατρο
  • Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια
Μελέτης Ηλίας: Φωτογραφίζεται με την κόρη του και τον γιο του μετά από καιρό

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του! Πώς είναι όμως ως οικογενειάρχης και μπαμπάς;

"Ο χρόνος δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά, ούτε για εμένα"

Ο Μελέτης Ηλίας είναι καθηγητής υποκριτικής, στην δραματική σχολή Ίασμος. Αξίζει να σημειωθεί ότι σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης. Διευκρινίζεται ότι το μικρό όνομα είναι Μελέτης και το επίθετο Ηλίας. Έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του Σάββα Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha "Το σόι σου", όπου πρωταγωνίστησε από το 2014 μέχρι το 2019.

Ο Μελέτης Ηλίας, τώρα υποδύεται τον Στέλιο Αντωνόπουλο στην γνωστή τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», μίλησε σε συνέντευξη του για τα δυο του παιδιά και πώς καταφέρνει να είναι κοντά τους σε κάθε στιγμή τους.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω χρόνο μαζί τους, αλλά δεν είναι αρκετός», είπε σε συνεντευξή του και συμπλήρωσε: «Όποτε μπορώ, αν έχω κάποιο κενό από το γύρισμα, θα πάω να πάρω τη μικρή από το σχολείο. Σίγουρα όλο το Σαββατοκύριακο, που δεν έχουμε γύρισμα, το πρωινό μου θα το περάσω με τα παιδιά. Δευτέρα και Τρίτη που δεν έχω παραστάσεις, θα ασχοληθώ πάλι. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να τον διοχετεύω στην κατεύθυνση αυτή, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά ούτε για μένα».

Ο Μελέτης Ηλίας την ίδια μέρα που παντρεύτηκε, έπαιζε και στο θέατρο

Αναφερόμενος στη γνωριμία του με τη σύζυγό του, επεσήμανε “Η πρώτη συνάντηση με την γυναίκα μου ήταν στο θέατρο Τέχνης που ήρθε για να δει μια φίλη της που ήταν συμφοιτήτριά μου. Εκείνη τη στιγμή δεν μου έδωσε σημασία. Αλλά την ξαναείδα μετά από τρία χρόνια και της είπα τότε ότι δε γλιτώνει και είναι γραφτό να είμαστε μαζί. Κάναμε ένα πολιτικό γάμο. Εγώ το βράδυ έπαιζα στο θέατρο Κάππα. Και έρχεται ο Άλκης Κούρκουλος και μου λέει είναι έξω μια τρελή με ένα νυφικό… Και του λέω η γυναίκα μου είναι σήμερα παντρεύτηκα”.

Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

Ο αγαπημένος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά του, την Κοραλένια και τον Μήτσο.

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε "Από τους spidermen της γειτονιάς....Καλή Πρωτομαγιά με υγεία και χαρά!!!"


https://www.instagram.com/p/CdBAd7Djfmf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά του, και έδειξε στους θαυμαστές του ότι ανήκει στην κατηγορία του "αστείου μπαμπά".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Μελέτη και των παιδιών του, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved