Μελέτης Ηλίας: Απαθανάτισε την κόρη του να κάνει ιππασία

Ο Μελέτης Ηλίας φωτογράφισε την κόρη του πάνω στο άλογο.

Μελέτης Ηλίας: Απαθανάτισε την κόρη του να κάνει ιππασία

Η ιππασία είναι ένα αρκετά δημοφιλές άθλημα τα τελευταία χρόνια και πολλά είναι τα παιδιά διάσημων Ελλήνων που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη εξωσχολική δραστηριότητα και εκγύμναση, εκτόνωση και ψυχαγωγία.

Μετά την κόρη του Αντώνη Ρέμου, της Ελένης Χατζίδου και της Τζένης Μπότση, ιππασία είδαμε να κάνει και η κόρη του Μελέτη Ηλία, Κοραλένια. Ο ηθοποιός απαθανάτισε την κόρη του το περασμένο Σαββατοκύριακο και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.

meletis-ilias-kori-ippasia.jpg

Η Κοραλένια είναι 11 ετών και είναι το μεγαλύτερο παιδί του Ηλία Μελέτη και της Θέμιδας Βουτσινά. Ο ηθοποιός είναι ενεργός στο Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις οικογενειακές του στιγμές. Οι αναρτήσεις με τα παιδιά του είναι πάντα οι πιο απολαυστικές, μίας και ο Μελέτης Ηλίας χαρακτηρίζεται για το χιούμορ του, όχι μόνο στους κωμικούς ρόλους που υποδύεται, αλλά και στην καθημερινότητά του.

https://www.instagram.com/p/Cho498lj5pf

Σε παλιότερες συνεντεύξεις του ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τα δύσκολα ωράρια που συνεπάγεται η δουλειά του ηθοποιού και για τον χρόνο που στερήθηκε από τα παιδιά του την προ κορονοϊού εποχή. Πλέον, κρίνοντας από τις αναρτήσεις του, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του και μοιράζεται στιγμιότυπα από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις τους.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved