Ελένη Πετρουλάκη: Φώτο από το πάρτι γενεθλίων της 18χρονης κόρης της και η εντυπωσιακή εμφάνιση

Η κόρη της, Άννα-Μαρία, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και το φόρεμα του Βασίλειου Κωστέτσου που φορούσε.

Ελένη Πετρουλάκη: Φώτο από το πάρτι γενεθλίων της 18χρονης κόρης της και η εντυπωσιακή εμφάνιση

Η γυμνάστρια και ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς, έχουν δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια, καθώς έχουν τέσσερις κόρες: την 18χρονη Αννα Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 12χρονη Hλιάνα.

Χθες, είχε τα 18α γενέθλιά της η Άννα-Μαρία και η μαμά Ελένη Πετρουλάκη της ευχήθηκε δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό γράμμα για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CnefiKErkDG

«HAPPY BIRTHDAY Άννα Μαρία Ίβιτς. Ένα γράμμα στην κόρη μου! Σημερα είναι τα γενέθλια σου! Γίνεσαι 18! Σημαντική χρονια και για σένα & για μένα! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω οτι έγινες 18! Τα χρόνια περνάνε σαν αέρας. Σαν χθες θυμάμαι που μπουσουλούσες και τώρα τρέχεις σαν άνεμος και είσαι αθλήτρια στίβου! 10 χρονια σε Περίμενα και δεν είναι τυχαίο το όνομα σου (Άννα Μαρία) που δόθηκε μετά από μεγάλη πίστη δικη μου στην Παναγία και που ήμουν σίγουρη ότι θα «έρθεις»! Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ.

Ήρθες και ομόρφυνες την ζωή μου , έδωσες νόημα και συνεχίζεις... ΕΣΥ & οι αδερφές σου είστε όλος μου ο κόσμος! Σε ευχαριστώ για τις χαρές , για τις συγκινήσεις και για τις ωραίες στιγμές που μου έχεις χαρίσει!

Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή σου ,αλλά και δυνατή για να μπορείς να διανύσεις όλα τα μονοπάτια και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια με ευκολία! Να πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις και να καταφέρεις να είσαι περήφανη για σένα για όλη την διαδρομή που θα κάνεις! Εγώ θα είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή , κάθε λεπτό να τα υπομένω όλα και να πονάω εγώ για σένα! Σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να σου φέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι και να ανοίξεις τα φτερά σου σαν Άγγελος ! Σε αγαπώ πολύ. Όσο δεν φαντάζεσαι» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της που δημοσίευσε.

Εκτός από τις ευχές όμως, ακολούθησε και ένας εντυπωσιακός εορτασμός. Η Ελένη Πετρουλάκη, όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, άκρως εντυπωσιακή γιόρτασε τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της.

anna-maria-ivits-genethlia-(5).JPG

Ελένη Πετρουλάκη

Το ίδιο εντυπωσιακή όμως ήταν και η Άννα-Μαρία. Φορούσε ένα ολόλευκο φόρεμα διά χειρός Βασίλειου Κωστέτσου και έκλεψε όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

anna-maria-ivits-genethlia-(7).jpg

Άννα Μαρία Ίβιτς

Δείτε τις αναρτήσεις κι εσείς καθώς και στιγμιότυπα από το πάρτι με τις φίλες και τις αδερφές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved