Ελένη Πετρουλάκη: Αυτή είναι η κόρη της που ασχολείται με το ποδόσφαιρο

Η Μίλα Ίβιτς φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της, Ίλια Ίβιτς.

Ελένη Πετρουλάκη: Αυτή είναι η κόρη της που ασχολείται με το ποδόσφαιρο

Η Ελένη Πετρουλάκη το τελευταίο διάστημα κάνει πιο συχνά αναρτήσεις με τις κόρες της.

Άλλωστε είναι στην εφηβεία με δικούς τους μάλιστα λογαριασμούς στα social media.

Η γνωστή γυμνάστρια έχει συνολικά τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα-Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την 12χρονη Ιλιάνα.

elenipetroulaki-kores.jpg

Η Άννα-Μαρία ασχολείται με τον στίβο έχοντας αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Όμως δεν είναι η μόνη που έχει πάθος με τον αθλητισμό.

https://www.instagram.com/p/CjlKY0PKdG2

Η αδελφή της Μίλα (Μιχαέλα) διαπρέπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παίζει στη ομάδα Ολυμπιάδας Υμηττού και αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης και σαν μεσοεπιθετικός. Παράλληλα συμμετέχει στην Εθνική Κορασίδων της περιόδου 2022- 2023.

elenipetroulaki-kores2.jpg

Η μητέρα της με αφορμή την ονομαστική της εορτή την περασμένη εβδομάδα έκανε μια ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Μιχαέλας.

mixaela-ivits.jpg

Η σχέση με τις κόρες της

Σε συνεντεύξεις της, η Ελένη Πετρουλάκη έχει μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας και τον εσωτερικό ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ τους.

«Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Ελένη".

«Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Συμβουλεύω τα παιδιά με γραπτά μηνύματα. Όταν τους μιλάς το μυαλό τους είναι αλλού, ενώ το γραπτό θα το διαβάσουν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved