Ελένη Πετρουλάκη: Με τις τέσσερις κόρες της στο Κοπαόνικ στη Σερβία

Μαμά και κόρες ποζάρουν και οι πέντε μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Ελένη Πετρουλάκη: Με τις τέσσερις κόρες της στο Κοπαόνικ στη Σερβία

Η Ελένη Πετρουλάκη και οι κόρες της είναι πολύ δεμένες. Περνούν χρόνο μαζί, πηγαίνουν βόλτες ταξίδια, ενώ οι δύο από αυτές βαδίζουν στα χνάρια των γονιών τους και ασχολούνται πιο ενεργά με τον αθλητισμό.

Η γνωστή γυμνάστρια κάνει συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα τελευταία χρόνια δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της, κάτι που απέφευγε να κάνει πιο παλιά. Τι άλλαξε; Τα τέσσερα κορίτσια έχουν πια μπει πια στην εφηβεία, έχουν τα δικά τους προφίλ στα social media και η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη είναι πιο χαλαρή στο κομμάτι αυτό.

https://www.instagram.com/p/Cf1Ht7jrCMs

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη με τις κόρες της είναι αυτή που δημοσίευσε ανήμερα των Χριστουγέννων. Μαμά και κόρες ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και η γυμνάστρια γράφει κάτω από τη φωτογραφία:

«Χρόνια πολλά σε όλους από εμάς !!!Εύχομαι Υγεία σε όλο τον κόσμο και να πραγματοποιηθούν ΟΛΕΣ οι ευχές με την γέννηση του Χριστού!

Με αγάπη

Ελένη»

https://www.instagram.com/p/CmmKwRkr2sL

Τα τέσσερα κορίτσια έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν φτάσει τη μαμά τους σε ύψος. Όσο για τη φωτοραφία είναι τραβηγμένη στο Κοπαόνικ στη Σερβία στο οποίο βρίσκεται και το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στη Σερβία και σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς εδώ και 23 χρόνια, ενώ πέντε χρόνια μετά τον γάμο απέκτησαν και την πρώτη τους κόρη, την 17χρονη σήμερα Άννα-Μαρία. Ακολουθούν οι 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και η Ιλιάνα που είναι 12 ετών.

https://www.instagram.com/p/CaxRy3JrgOX

Για τον αθλητισμό και τις κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη έναν χρόνο πριν:

«Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο! Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα».

https://www.instagram.com/p/CXY8YA5L8n5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved