Γιος γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου πήγε βόλτα ντυμένος... Spiderman

"Μετακίνηση 6" για τη διάσημη μαμά και τον γιο της.

Γιος γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου πήγε βόλτα ντυμένος... Spiderman

Ωστόσο, το αγοράκι επέλεξε να μην φορέσει τα συνηθισμένα του ρούχα, όπως ένα παντελόνι και ένα μπλουζάκι, αλλά την αγαπημένη του στολή Spiderman.

Άλλωστε το Τριώδιο έχει ήδη ανοίξει και μιας και ούτε φέτος προβλέπεται να γιορτάσουμε Απόκριες, το αγοράκι αποφάσισε να μεταμφιεστεί για την καθιερωμένη "μετακίνηση 6".

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχολιάζοντας:

"Ο Spider-Man βγήκε μετακίνηση 6!
#mylittlespiderman❤️
#mylove
#mylittleman"

olga lafazani gios

Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη, την γλυκιά δημοσιογράφο, παρουσιάστρια και σύζυγο του Νίκο Οικονόμου.

Η Όλγα Λαφαζάνη έκανε φέτος ένα δυναμικό come-back στον χώρο της τηλεόρασης μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και πλέον προσπαθεί να ισορροπήσει την καθημερινότητά της μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων και της οικογενειακής της ζωής.

Η διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τα δύο της παιδιά, την 10χρονη Μαρία-Αλεξάνδρα και τον 3χρονο Γιώργο. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι η μαγειρική, οι βόλτες και τα παιχνίδια εντός και εκτός σπιτιού.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η διάσημη μαμά, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved