Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οικογενειακό road trip - Η φώτο με τους γιους του

Μία οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οικογενειακό road trip - Η φώτο με τους γιους του

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η οικογένεια είναι πάνω από όλα και το έχει αποδείξει ουκ ολίκες φορές. Ως μπαμπάς είναι πολύ τρυφερός, δοτικός και περνάει με τους γιους του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο μικρός Mav, γεννήθηκε λίγους μήνες πριν και οι δημοσιευμένες φωτογραφίες του δεν είναι πολλές. Ο γνωστός μπασκτεμπολίστας, αν και ενεργός στα social media, προτιμά να αναρτά φωτογραφίες από τα παρκέ και όχι τόσο οικογενειακά στιγμιότυπα. Εξαίρεση αποτελούν οι δημοσιεύσεις του σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γενέθλια και γιορτές.

Για τα δεύτερα γενέθλια του Liam, είχε γράψει έναν μήνα πριν:

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το μικρό μου αγόρι! Χρόνια πολλά γιε μου! Big2»

giannis antetokoynmpo paidia road trip 3

Μία ακόμα ανάρτηση με τα παιδιά του έκανε ο Greek Freak λίγες μέρες πριν. Ο διάσημος μπαμπάς, η σύζυγός τουhttps://www.mothersblog.gr/news/story/129298/giannis-antetokoynmpo-o-gios-toy-egine-dyo-eton-h-tryferi-anartisi-kai-oi-foto και τα δύο τους παιδιά πήγαν ένα οικογενειακό road trip και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στον δρόμο. Ο μπασκετμπολίστας κρατάει πράγματα στα χέρια, σπρώχνει το καρότσι με τον μικρό Mav και δίπλα του η σύζυγός του κρατάει στην αγκαλιά της τον μεγάλο της γιο.

«Road trip με την οικογένεια» ήταν το σχόλιό του.


https://www.instagram.com/p/Ca_F5MwrQBy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ρόλος του μπαμπά μέσα από φωτογραφίες

Μπορεί οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην είναι πολλές, είναι όμως μία προς μία υπέροχες. «Ξεχειλίζουν» από τρυφερότητα και αγάπη και αποδεικνύουν ότι ο ρόλος του μπαμπά του ταιριάζει πολύ.

antetokoympo giooi agkalia

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει ο μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved