Αστέρη - Μπλέτσας: Ποζάρουν με τις κόρες τους μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δημοσίευσε το γνωστό ζευγάρι με τα παιδιά του.

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και το κλίμα είναι πλέον εορταστικό.

Οι περισσότεροι έχουν στολίσει το σπίτι τους – ορισμένοι μάλιστα από τις αρχές του προηγούμενου μήνα – και περιμένουν με ανυπομονησία τις διακοπές των γιορτών.

Οι αναρτήσεις των επωνύμων στα social με τα στολισμένα δέντρα τους, πολλές. Από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα οι οποίοι ποζάρουν μπροστά στο δέντρο με τις δύο κόρες τους.

Μπαμπάς, μαμά και κόρη είναι ντυμένοι στα κόκκινα ενώ η δεύτερη επέλεξε το πράσινο, εξίσου χριστουγεννιάτικο χρώμα, συνοδεύοντας το ντύσιμο με ένα σκουφί ( επίσης πράσινο).

Τα ταξίδια με τις κόρες τους

Το αγαπημένο ζευγάρι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μέσα από την εκπομπή τους, Happy Traveller, ταξιδεύουμε κι εμείς μαζί τους.

Μετά τον ερχομό των παιδιών του και με μόνο διάλειμμα την περίοδο της πανδημίας, στα ταξίδια του δεν είναι ποτέ μόνο. Οι δύο κόρες του παρουσιαστή και της συζύγου του είναι πάντα μαζί τους.

Η Ηλέκτρα Αστέρη άλλωστε ταξίδευε και ως εγκυμονούσα και συχνά δεχόταν ερωτήσεις για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι μια έγκυο να απολαμβάνει τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί με τις κόρες τους πολλούς προορισμούς εξωτικούς και μη και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νεφέλη και η Ιρις ανήκουν στην κατηγορία των πιο πολυταξιδεμένων παιδιών ( και δεν είναι καν 5 ετών).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved