Μπλέτσας - Αστέρη: Η φωτογραφία με την κόρη τους στο Taj Mahal

Μία ακόμα φωτογραφία σε εξωτικό προορισμό δημοσίευσε ο Ευτύχης Μπλέτσας. 

Μπλέτσας - Αστέρη: Η φωτογραφία με την κόρη τους στο Taj Mahal

Για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη τα ταξίδια δεν είναι μόνο επαγγελματική αναγκαιότητα, αλλά τρόπος ζωής. Με κάθε ευκαιρία κάνουν εξορμήσεις σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς, και την αγάπη αυτή για τα ταξίδια προσπαθούν να εμφυσήσουν στις δύο κόρες τους από τη μικρή τους ακόμα ηλικία.

Τα δύο κορίτσια, Ίριδα και Νεφέλη, ακολουθούν συχνά τους γονείς τους και ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο. Οι οικογενειακές φωτογραφίες με φόντο μαγευτικά τοπία, είναι φυσικά εντυπωσιακές.

Ένα νέο στιγμιότυπο από έναν ακόμα εξωτικό προορισμό δημοσίευσε ο Ευτύχης Μπλέτσας. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Ινδία και συγκεκριμένα στο γνωστό Μαυσωλείο, Taj Mahal, στην Άγκρα, ένα must-visit αξιοθέατο για όποιον βρεθεί στη μακρινή χώρα της Ασίας.

mpletsas-asteri-taj-mahal.jfif

Το Taj Mahal

Το Taj Mahal, διαβάζουμε στo wikipedia.org, είναι κτιριακό συγκρότημα κτισμένο στη νότια όχθη του ποταμού Γιαμούνα κοντά στη πόλη Άγκρα της Ινδίας. Το συγκρότημα αναπτύσσεται γύρω από το μαυσωλείο που ανήγειρε ο αυτοκράτορας Σαχ Τζαχάν Μογγόλος προκειμένου να τιμήσει τη πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ που πέθανε το 1631 κατά τη διάρκεια τοκετού.

Για την ανέγερσή του απασχολήθηκαν 20.000 εργάτες που ξεκίνησαν το 1632 δουλεύοντας καθημερινά, για να το ολοκληρώσουν το 1649. Πλην όμως για να ολοκληρωθούν όλα τα κτίσματα του συγκροτήματος χρειάστηκαν 22 χρόνια.

Μπλέτσας – Αστέρη: Οικογενειακά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς

Τόσο ο Ευτύχης Μπλέτσας, όσο και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα με τους ακολούθους τους από τα μέρη που επισκέπτονται.

Παρακάτω η οικογενειακή φωτογραφία στις Σεϋχέλλες.

https://www.instagram.com/p/CjIDISWNmuf

Το ζευγάρι με τη μικρή τους κόρη στο Βιετνάμ

https://www.instagram.com/p/Ch91Q-qNBx0

Ακόμα μία φωτογραφία στο Blue Eye στην Αλβανία.

https://www.instagram.com/p/ChSVrBwtiIu
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved