Eυτύχης Μπλέτσας: Εντυπωσιακή η νέα φώτο με τη σύζυγο και τις κόρες τους μπροστά σε πράσινο πιάνο

Ο παρουσιαστής επισκέφτηκε με την οικογένειά του την Μολδαβία.

Eυτύχης Μπλέτσας: Εντυπωσιακή η νέα φώτο με τη σύζυγο και τις κόρες τους μπροστά σε πράσινο πιάνο

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη συνεχίζουν τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο δημοσιεύοντας παράλληλα όμορφα στιγμιότυπα στα social media.

Αρκετά συχνά το ζευγάρι κάνει αναρτήσεις με τις κόρες του στο Instagram από τα όμορφα μέρη που επισκέπτεται επιλέγοντας εντυπωσιακά σημεία.

https://www.instagram.com/p/CjIDISWNmuf

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα είναι από την επίσκεψή τους στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, το Κισινάου, το οποίο θεωρείται μία από τις πιο περιβαλλοντικές πόλεις της Ευρώπης.

Κι αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει βλέποντας τις πλατείες, τα πάρκα και τους κήπους.

Ο παρουσιαστής ανακάλυψε ακόμα ένα όμορφο σημείο της πόλης με ένα καταπράσινο πιάνο και φωτογράφισε εκεί την οικογένειά του.

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του το ταξίδι έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

«Αυτήν την εβδομάδα θα δείτε το ταξίδι μας σε μία από τις τελευταίες ευρωπαϊκές χώρες που μας είχαν μείνει χωρίς επεισόδιο και που επισκεφθήκαμε το περασμένο καλοκαίρι! #happytraveller Μολδαβία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cj5rJ4XNbbF

Η γνωριμία με τη Ηλέκτρα και οι κόρες του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας γνώρισε τη σύζυγό του διαδικτυακά και στη συνέχεια συναντήθηκαν. Μιλώντας στην εκπομπή The2NightShow, είχε πει χαρακτηριστικά:
«Αρχίσαμε να μιλάμε αρχικά, τότε ήταν ιδιωτική υπάλληλος και της έκανα πρόταση να βγούμε κάπου μαζί στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, από το 2012. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την αρχή, είναι αυτό που νιώθεις μια άνεση με τον άλλον λες και το ξέρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CinC3BvNtfX

Όσον αφορά τα ταξίδια με τις κόρες τους ανέφερε ότι η μικρή τους κόρη έχει πάρει σε περίεργες χώρες. «Στο Βιετνάμ δεν είχαμε πρόβλημα, αλλά στην Ινδία είχαμε με το φαγητό», είχε πει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CcnXogXP2xM
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved