Ηλέκτρα Αστέρη: Η νέα φωτογραφία με τις κόρες της σε απίθανο σημείο

Νέος προορισμός , νέες φωτογραφίες από την Ηλέκτρα Αστέρη.

Ηλέκτρα Αστέρη: Η νέα φωτογραφία με τις κόρες της σε απίθανο σημείο

Η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας έχουν καταφέρει να γυρίζουν τον κόσμο μαζί με τις κόρες τους κι όλο αυτό να φαίνεται τόσο εύκολο.

Θα θυμάστε ότι ακόμα και ως εγκυμονούσα η Ηλέκτρα Αστέρη ταξίδευε κανονικά όπως και αργότερα, όταν η πρώτη κόρη της ήταν μηνών.

Μάλιστα είχε δεχθεί αρκετές ερωτήσεις για το πώς τα καταφέρνει ούσα εγκυμονούσα και με ένα μικρό παιδί,να ταξιδεύει και να αλλάζει τόσο συχνά προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/COS9R6PFX4i

Διαβάστε τι είχε απαντήσει:

«Αν όλα βαίνουν καλώς με την εγκυμοσύνη και ο γιατρός σου σου επιτρέπει δεν υπάρχει θέμα να ταξιδέψεις ακόμη και αν θες να κάνεις υπερατλαντικό ταξίδι.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη επισκεφθηκαμε 12 χώρες. Αυτές ήταν: Εσθονία, Λιθουανία, Ιορδανία, Ρουμανία, Σουηδία, Νέα Υόρκη, Μαυρίκιος, Σαουδική Αραβία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Ιταλία και Ελβετία.

Μέχρι τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου έχουμε ταξιδέψει σε άλλες 12 και με το παιδί μας. Αυτές είναι Σαν Μαρίνο, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία , Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ανδόρα, Ισπανία και Ιταλία. Βάζω και την Ελλάδα γιατί θα ταξιδέψουμε και εκεί για γυρίσματα.

Κοινώς όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι καθαρά δικό σου. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη άνεσης και να ζήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου; Μπορείς. Σε εμάς όπως και σε άλλα ζευγάρια, όλοι έλεγαν ότι το παιδί θα μας περιορίσει και άλλες τέτοιες ομορφιές (μπούρδες). Το θέμα όμως είναι καθαρά δικό σου. Το θέμα είναι πως θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου. Αν σου αρέσει η νοοτροπία των ταξιδιών δεν σταματάς επειδή κάνεις παιδί, την εντάσεις και αυτή στην καθημερινότητα σας. Μαθαίνεις στο παιδί να ταξιδεύει. Του μαθαίνεις τον κόσμο.

Και προφανώς είναι πιο δύσκολο να ταξιδεύεις με παιδί ή εγκυμονούσα, όμως πάντα στη ζωή μετράει πόσο το θέλεις κάτι και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για αυτό.

Επίσης σ' αυτό το θέμα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο σύντροφός σας και η συμπεριφορά του απέναντι σας αλλά και στο γεγονός ότι είστε εγκυμονούσες και άρα πιο απαιτητικές σε κάποια πράγματα όπως είναι λογικό. Πχ. Καλό φαγητό, ξεκούραση, προσοχή.»

Η νέα φωτογραφία από το Βιετνάμ

Τα τελευταία χρόνια, και με εξαίρεση την περίοδο της πανδημίας, επισκέπτονται οικογενειακώς διάφορα μέρη του πλανήτη και αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα αυτών των ταξιδιών στα social media ( πέραν την εκπομπής Happy Traveller).

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, η Ηλέκτρα Αστέρη, έκανε ανάρτηση από το πανέμορφο Βιετνάμ.

Ποζάρει με τη Νεφέλη αγκαλιά, την Ιριδα στο πλάι και τον Ευτύχη Μπλέτσα να βγάζει τη selfie. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στο φόντο πίσω της που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CjcvTjmoQcz

Πρόκειται για τη γέφυρα Cau Vang ή αλλιώς «Χρυσή Γέφυρα» με μήκος 150 μέτρων.

Δύο τεράστια χέρια από γρανίτη την κρατούν και είναι φτιαγμένη σε υψόμετρο 1400 μέτρων στο βουνό Ba Na του κεντρικού Βιετνάμ.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τα υπέροχα ταξίδια τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved