Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της

Η Άννα Μαρία Ίβιτς είναι καλλονή.

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της

Η Ελένη Πετρουλάκη όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα μοιράζεται στα social media στιγμές με τις κόρες της.

Στο παρελθόν, απέφευγε συστηματικά να δημοσιεύσει φωτογραφίες των κοριτσιών, τώρα, όμως που είναι στην εφηβεία και έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει πιο χαλαρή.

Χθες λοιπόν, ανέβασε σε insta stories στιγμιότυπα από βραδινή έξοδο με τη μεγάλη της κόρη, από βραδινή τους έξοδο.

Όπως θα δείτε η 17 χρονη κάθεται στη θέση του συνοδηγού και με το κινητό της καταγράφει σε βίντεο τη μαμά της που οδηγεί. Προφανώς και δεν περνά απαρατήρητη η ίδια η οποία είναι μια κούκλα.

Η πρωτότοκη κόρη και η ενασχόληση της με τον αθλητισμό

Η Άννα Μαρία Ίβιτς, όπως όλες οι κόρες του ζευγαριού, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο.

Η 17χρονη ανήκει στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού συμμετέχει σε αγώνες κι έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις. Πρόσφατα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδα – Κύπρος Κ18 κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

«Η Άννα Μαρία έχει πολλά να μάθει και θέλουμε να φτάσουμε σε διεθνή επίπεδα και με λίγο παραπάνω δουλίτσα θα κάνουμε την υπέρβαση. Στόχος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χρόνου να έχει έστω μια συμμετοχή και γιατί όχι και διάκριση. Αν θα το υλοποιήσουμε θα εξαρτηθεί από την ίδια κατά 80%», είχε δηλώσει στα Παραπολιτικά ο προπονητής της, Γιάννης Οικονόμου.

eleni-petroulaki-kores1.jpg

Οι τέσσερις αδελφές

Η Ελένη Πετρουλάκη με τον ‘Ιλια Ιβιτς έχουν συνολικά τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα-Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την 11χρονη Ιλιάνα, και όλες είναι στην εφηβεία.

Σε συνεντεύξεις της, η Ελένη Πετρουλάκη έχει μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας και τον εσωτερικό ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ τους.

«Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Ελένη".

«Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Συμβουλεύω τα παιδιά με γραπτά μηνύματα. Όταν τους μιλάς το μυαλό τους είναι αλλού, ενώ το γραπτό θα το διαβάσουν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved