Ελένη Πετρουλάκη: Οι φωτογραφίες με τις κούκλες κόρες της Δωροθέα και Ηλιάνα

Η Ελένη Πετρουλάκη ταξίδεψε με τις δύο κόρες της στην Κρήτη.

Ελένη Πετρουλάκη: Οι φωτογραφίες με τις κούκλες κόρες της Δωροθέα και Ηλιάνα

Η γνωστή Fitness Trainer Ελένη Πετρουλάκη ταξίδεψε πρόσφατα στην Κρήτη.

Κατά την αναχώρησή της από το λιμάνι του Πειραιά, ανέβασε insta story με τις δύο κόρες της, τη Δωροθέα και την Ηλιάνα.

eleni-petroulaki-kores.jpg

Η Δωροθέα είναι η μία από τις δίδυμες κόρες της γυμνάστριας και του 'Ιλια Ιβιτς ( η άλλη είναι η Μίλα) και η Ηλιάνα η μικρότερη. Το ζευγάρι έχει επίσης την Άννα Μαρία, 17 ετών.

Όπως βλέπετε Δωροθέα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι με υπέροχα μάτια και τέλειες αναλογίες.

eleni-petroulaki-kores1.jpg

Όλες οι κόρες του ζευγαριού ασχολούνται με τον αθλητισμό ενώ η Αννα Μαρία έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις στον στίβο.

Οι κόρες , η εφηβεία και η μητέρα της

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν και η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που την βιώνει και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, τώρα που έχει παιδιά καταλαβαίνει τη μητέρα της και όλα όσα της έλεγε.

https://www.instagram.com/p/Cf1Ht7jrCMs

«Τώρα καταλαβαίνω τι πέρασε η μαμά μου.Τώρα έρχομαι στη θέση της και λέω πώς άντεξε; Εγώ οδηγούσα μηχανή τότε. Απορώ με εμένα. Τώρα αν μου το πει η κόρη μου δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ. Δεν ξέρω, τώρα της λέω σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και την υπομονή σου», είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Πετρουλάκη αναρτά πιο συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της αρκετές από τις οποίες μπορείτε να δείτε στη στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved