Ελένη Πετρουλάκη: Φωτογράφισε και τις τέσσερις κόρες της μαζί στην Κρήτη

Μία ακόμα φωτογραφία με τις κούκλες κόρες της δημοσίευσε η Ελένη Πετρουλάκη.

Ελένη Πετρουλάκη: Φωτογράφισε και τις τέσσερις κόρες της μαζί στην Κρήτη

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Πετρουλάκη. Η γυμνάστρια έχει ήδη ταξιδέψει σε Σαντορίνη και Μύκονο και τις μέρες αυτές βρίσκεται στην Κρήτη με την οικογένειά της.

Η διάσημη μαμά το τελευταίο διάστημα αναρτά ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της στο Instagram και χθες δημοσίευσε ακόμα μία. Η fitness trainer ανήρτησε στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές στην Κρήτη και σε ένα από αυτά απαθανάτισε και τις τέσσερις κόρες της μαζί να ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα στην παραλία.

eleni-petroulaki-kores.jpg

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς εδώ και 23 χρόνια και έχουν τέσσερις κόρες μαζί: την 17χρονη Άννα-Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη μικρή Ιλιάνα που είναι 12 ετών.

Οι δύο γονείς έχουν μεταδώσει την αγάπη τους για τον αθλητισμό στις κόρες τους και μάλιστα η μεγαλύτερη, η Άννα-Μαρία, έχει διακριθεί πολλές φορές στον στίβο.

«Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο! Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα», είχε πει τον περασμένο Νοέμβρη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Πετρουλάκη: Οι τελευταίες αναρτήσεις με τις κόρες της δείχνουν πόσο έχουν μεγαλώσει

Η Ελένη Πετρουλάκη παλαιότερα ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις με τα παιδιά της. Τώρα που τα τέσσερα κορίτσια έχουν μεγαλώσει, τα βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά σε post και Instagram Stories της μαμάς τους, ενώ και τα τέσσερα έχουν δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Για την οικογένειά της, η Ελένη Πετρουλάκη έχει μιλήσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της και σε μία από αυτές αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όταν ήθελε να μείνει έγκυος, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Το πίστευα και το πίστεψα ότι θα μείνω έγκυος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα, γέννησα φυσιολογικά, όλα είναι στο μυαλό. Δεν έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Είχα σκοπό να υιοθετήσω και ένα παιδί, το είχα σκεφτεί δεν είναι κακό. Μέσα σε 5 χρόνια ήρθαν όλα τα παιδιά, οι αλλαγές στην ζωή μου έγιναν πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved