Νάντια Μπουλέ: Το ωφέλιμο παιχνίδι που παίζει η κόρη της

Ένα νέο στιγμιοτυπο με τη Σεμέλη μοιράστηκε μέσω Instagram η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Το ωφέλιμο παιχνίδι που παίζει η κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει να περνά χρόνο με την κόρη της και όσο η μικρούλα μεγαλώνει τόσο περισσότερες δραστηριότητες μπορούν να κάνουν μαζί. Από τις αγαπημένες τους; Οι βόλτες, η γυμναστική και τα παιχνίδια εντός και εκτός σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/Ckkyuo-KLZY

Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω Instagram πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ. Η Σεμέλη παίζει στο πάτωμα του δωματίου της με ένα ωφέλιμο και αγαπημένο για πολλά παιδιά αυτής της ηλικίας παιχνίδι. Ποιο είναι αυτό; Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι κύβος με σχήματα.

Η ηθοποιός απαθανάτισε την κόρη της την ώρα που παίζει και έγραψε στο Instagram Story της: «Η εξάσκηση κάνει την τελειότητα»

317618707_1161235188095880_2666184540892072725_n.jpg

Τα οφέλη

Η ενασχόληση με ένα τέτοιο παιχνίδι έχει πολλά οφέλη για ένα παιδί αυτής της ηλικίας. Πρώτα από όλα εξασκεί τις κινητικές του δεξιότητες. Η Σεμέλη είναι ενάμιση ετών που σημαίνει ότι η κινητική της δραστηριότητα ολοένα και εμπλουτίζεται και αυτό περιλαμβάνει και τον συντονισμό αντίχειρων-δακτύλων. Επίσης, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα είδους παζλ που ενισχύει την εγκεφαλική ανάπτυξη του μωρού και την κριτική του ικανότητα.

Και ακροβατικά η Σεμέλη με τη Νάντια Μπουλέ

Αν νομίζετε ότι η παραπάνω είναι η μόνη ωφέλιμη δραστηριότητα που κάνει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της, κάνετε λάθος. Σε προηγούμενη ανάρτησή της η ηθοποιός μας έδειξε άλλη μία δραστηριότητα που κάνουν μαμά και κόρη στο πάτωμα το βρεφικού δωματίου και δεν είναι άλλη από… ακροβατικά!

«Τις Κυριακές κάνουμε αυτοσχέδια ακροβατικά» είχε γράψει τότε στη δημοσίευσή της μεταξύ άλλων. Γιατί αξίζει να τα δοκιμάσετε κι εσείς;

Τα μωρά λατρεύουν τα κινητικά παιχνίδια. Τα αυτοσχέδια ακροβατικά είναι ένας τρόπος να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τον συντονισμό κινήσεων και να δυναμώσουν όλους τους μύες του σώματός τους. Επίσης είναι μία δραστηριότητα άκρως διασκεδαστική με την οποία ενισχύεται το δέσιμο μωρού και γονιού.

https://www.instagram.com/p/ClL7pncKOZC
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved