Βασιλική Ανδρίτσου: Έφτιαξε στην Ανθένια αυτοσχέδια ντουλάπα για τα ρούχα της κούκλας της

Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Βασιλική Ανδρίτσου: Έφτιαξε στην Ανθένια αυτοσχέδια ντουλάπα για τα ρούχα της κούκλας της

Η Βασιλική Ανδρίτσου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια υπέροχη κατασκευή που έκανε για την κόρη της.

Για την ακρίβεια, αυτοσχεδίασε και με πολλή φαντασία και όρεξη έφτιαξε μια χειροποίητη ντουλάπα για να βάζει η Ανθένια τα ρούχα της Barbie.

https://www.instagram.com/p/Ci5xAjnoXwj

Χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων, καλαμάκια, συνδετήρες, μια θήκη γυαλιών και ένα χάρτινο κουτό από παπούτσια.

Και ιδού το αποτέλεσμα:

https://www.instagram.com/p/CkwDQz8ILlj

«Αυτοσχέδια χειροποίητη ντουλαπα για τις Barbie♥️💜 κρεμάστρες με καλαμάκια και συνδετήρες,κουτάκι για ράφι,θήκη γυαλιων για ντουλαπάκι♥️ μέσα σε ένα κουτί από παπούτσια γεμάτο αυτοκόλλητα💜💙♥️ αυτοσχεδιαστε και περάστε φανταστικα❤️», ήταν η συμβουλή της σε όλους όσοι έχουν παιδιά.

vasiliki-andritsou-kori-(2).jpg

Η μητρότητα και η οικογένεια

Η ηθοποιός τόσο σε συνεντεύξεις της όσο και σε αναρτήσεις στα social media έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που κατάφερε να γίνει μητέρα.

Μιλώντας για την μητρότητα και την ζωή δίπλα στην οικογένειά της, στην εκπομπή «The 2Night Show», η ηθοποιός περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι θα αποκτήσει κόρη.

vasiliki-andritsou-kori-(1).jpg

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα- αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη, ο σύζυγός μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved