Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της έκανε μανικιούρ με αυτοκόλλητα (εικόνες)

«Παίξε με όλα» έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της έκανε μανικιούρ με αυτοκόλλητα (εικόνες)

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι ενεργή στα social media και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της, Ανθένια. Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές μέρες πριν.

Αυτή τη φορά μαμά και κόρη έπαιζαν με τα αυτοκόλλητα και μάλιστα, το κοριτσάκι που έγινε τριών ετών τον περασμένο μήνα, τα χρησιμοποίησε για να κάνει ένα ιδιαίτερο μανικιούρ.

vasiliki andritsou kori aytokolita manikiour 1

Στην ανάρτησή της, η Βασιλική Ανδρίτσου έγραψε: «Μανικιούρ με αυτοκόλλητα♥️ παίξε με όλα» ενώ χρησιμοποίησε και το hashtag #παίξεμετοπαιδί σου για να τονίσει τη σημασία του παιχνιδιού για την ανάπτυξη των παιδιών.

Τα αυτοκόλλητα πάντως ξέρουμε ότι τα παιδιά αγαπούν. Μπορούν να ασχολούνται με αυτά για ώρα και κάποια μάλιστα κάνουν και συλλογή. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ γιατί; Τα αυτοκόλλητα εκτός από τις εικόνες με ζωάκια, δεινοσαύρους, σουπερ ήρωες, διαστημόπλοια κ.α. που έτσι και αλλιώς αρέσουν στα παιδιά, έχουν αυτήν την ιδιαίτερη κολλώδη υφή που βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν την αίσθηση της αφής. Μπορούν να τα κολλήσουν και να τα ξεκολλήσουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, στο πρόσωπό τους ή και να συνθέσουν ένα κολάζ. Παρατηρούν τα σχέδια, εξερευνούν την υφή τους και λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε σχέδια που υπάρχει στην αγορά, δε βαριούνται να ασχολούνται με αυτά ποτέ.

Βασιλική Ανδρίτσου: Απολαμβάνει τη μητρότητα και αυτό φαίνεται

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, από το 2011 και επιθυμούσαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί. Η κόρη της, Ανθένια, γεννήθηκε τρία χρόνια πριν και για αυτούς ήταν ένα θεόσταλτο δώρο. Συχνά μέσα από τις συνεντεύξεις και τις αναρτήσεις της εκφράζει την ευγνωμοσύνη, τη χαρά και την ευτυχία που νιώθει βιώνοντας τη μητρότητα.

vasiliki andritsou kori aytokolita manikiour 9

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved