Νατάσα Σκαφίδα: Ο γιος της φοράει τις πιο ιδιαίτερες παντόφλες

Η Νατάσα Σκαφίδα δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με τον γιο της και οι παντόφλες του έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Νατάσα Σκαφίδα: Ο γιος της φοράει τις πιο ιδιαίτερες παντόφλες

Η Νατάσα Σκαφίδα είναι μία full time μαμά και το απολαμβάνει. Καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με τα παιδιά της και όλα όσα κάνουν μαζί εντός και εκτός σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CjuiOGCInKJ

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η τραγουδίστρια μας έδειξε τον γιο της να απολαμβάνει το σνακ του. Το αγοράκι κάθεται στην καρέκλα της τραπεζαρίας, φοράει φόρμα, πράσινο φούτερ, αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι οι παντόφλες του, οι οποίες είναι παντόφλες... Halk.

antonis-vardis-junior.jpg

To αγοράκι όπως έχει αδυναμία στους σούπερ ήρωες, κάτι που φαίνεται τόσο από το θέμα που επέλεξαν για το πάρτι γενεθλίων του τον περασμένο Ιούνη, όσο και από το παρακάτω βίντεο με όλα του τα παιχνίδια παραταγμένα στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/Ciutan0Iad4

Οι απολαυστικές φωτογραφίες του Αντώνη Βαρδή Junior

Ο Αντώνης Βαρδής Junior όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά του. Τον Ιούνιο του 2022 έγινε τριών ετών και είναι σε μία ηλικία που ανακαλύπτει ο,τι υπάρχει γύρω του, απολαμβάνει το παιχνίδι και χαρίζει τα πιο γλυκά χαμόγελα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γονείς του είναι μία προς μια απολαυστικές και στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved