Βαρδής - Σκαφίδα: Ο γιος τους έγινε 3 ετών - Οι ευχές και οι πρώτες φώτο από το πάρτι

Ο Αντώνης Βαρδής Junior γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά του.

Βαρδής - Σκαφίδα: Ο γιος τους έγινε 3 ετών - Οι ευχές και οι πρώτες φώτο από το πάρτι

Ο γιος του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα έγινε τριών ετών και οι δύο γονείς του ευχήθηκαν και διαδικτυακά μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία κοντινή φωτογραφία του μικρού αγοριού στο αυτοκίνητο και έγραψε:

«Χρόνια πολλά αντράκι μου!!! Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα ένας υπέροχος τύπος με χιούμορ που θυμίζεις τον παππού σου αν και είσαι τόσο μικρούλης. Κάθε μέρα μας εκπλήσσεις με την ωριμότητά σου. Και είσαι μόλις τριών. Να σε χαιρόμαστε μικρέ μου πρίγκηπα»


https://www.instagram.com/p/Ce0NJlMoYzY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την Νατάσα Σκαφίδα, για τα τρίτα γενέθλια του γιου της επέλεξε να αναρτήσει μία πιο… καλλιτεχνική φωτογραφία, ασπρόμαυρη, που δείχνει το αγοράκι εν ώρα παιχνιδιού.

«Ολόγλυκό μας πλάσμα, χρόνια σου πολλά, γεμάτα υγεία ευτυχία και πολύ φως...
Συνέχισε να μας εκπλήσσεις καθημερινά με τον τρόπο σου...

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου, είσαι υπέροχος!!!
Σου εύχομαι να γίνεις δυναμικός και ανεξάρτητος...
Μη φοβηθείς ποτέ να μιλήσεις, να πεις τη γνώμη σου, να υπερασπιστείς το δίκιο σου, να παλέψεις για τις αξίες σου και να συνεχίσεις να είσαι πάντα τόσο ευγενικός με όλους...

Σε λατρεύουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας πρίγκιπά μας, μέχρι τον ουρανό ,μέχρι τους πλανήτες και μέχρι όοοοολο το διάστημα, όπως λες κι εσύ»


https://www.instagram.com/p/Ce0N1JsowL_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι

Οι δύο γονείς διοργάνωσαν για τον γιο τους ένα εντυπωσιακό παιδικό πάρτι σε εξωτερικό χώρο ένεκα καλοκαιριού, με θέμα αγαπημένους σούπερ ήρωες της Marvel και τον Captain America. Η τούρτα ήταν με το ίδιο θέμα, όπως και ο μπουφές, ενώ οι λεπτομέρειες όπως τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους και οι δραστηριότητες για τα παιδιά, έκαναν τη διαφορά.

Η Νατάσα Σκαφίδα δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram Story δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση, ενώ όπως είπε σύντομα θα αναρτήσει και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved