O Γιάννης Βαρδής μαγειρεύει με την κόρη του - Απίθανα στιγμιότυπα

Μπαμπάς και κόρη μπήκαν στην κουζίνα μαζί!

O Γιάννης Βαρδής μαγειρεύει με την κόρη του - Απίθανα στιγμιότυπα

Η Κατερινούλα είναι αξιολάτρευτη! Πήρε την καρέκλα, ανέβηκε στον πάγκο και παρέα με τον μπαμπά της μαγείρεψαν το φαγητό της ημέρας. Μην μας ρωτήσετε τι έφτιαξαν, γιατί θα σας πούμε ψέματα. Το μόνο που φαίνεται στα παρακάτω στιγμιότυπα είναι το ρύζι που έριξε με φόβο, τρόμο, σθένος και θάρρος μέσα στην κατσαρόλα με το βραστό νερό.

Ναι, ναι, όλα αυτά τα ουσιαστικά που χρησιμοποιήσαμε πιο πάνω τα μαρτυρά το ύφος της μικρής Κατερίνας τη στιγμή που κρατά το σακουλάκι με το ρύζι στα χέρια της και ετοιμάζεται να το ρίξει μέσα στην κατσαρόλα. Όπως θα δείτε και εσείς το κατάφερε με επιτυχία!

Όσο για τον μπαμπά Γιάννη; Όπως θα δείτε στέκεται στο πλευρό της και τη συμβουλεύει καθώς μαγειρεύουν πλάι πλάι, μάλιστα δεν διστάζει να τη συμβουλέψει κατά τη διάρκεια, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Η ανάρτηση έγινε με σκοπό να δει η μαμά, Νατάσα Σκαφίδα τον σύζυγο και την κόρη της να ετοιμάζουν το μεσημεριανό τους γεύμα.

Τα οφέλη της μαγειρικής για παιδιά

Η μαγειρική μπορεί να αποτελέσει μία πολύ δημιουργική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά με διαφορετικούς τρόπους. Όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν η διατροφολόγος μας, Ευσταθία Παπαδά, ενισχύει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, βελτιώνει την κατανόηση των μαθηματικών αλλά και την ικανότητα ανάγνωσης, εισάγει τα παιδιά σε επιστημονικές έννοιες, αυξάνει την ικανότητα εστίασης και προσοχής και τέλος καλλιεργεί την ανεξαρτησία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved