Νατάσα Σκαφίδα: H χιουμοριστική ανάρτηση με τους άντρες της ζωή της

Η Νατάσα Σκαφίδα φωτογραφίζει τους έρωτές της.

Νατάσα Σκαφίδα: H χιουμοριστική ανάρτηση με τους άντρες της ζωή της

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και συχνά αναρτούν στο Instagram οικογενειακά τους στιγμιότυπα. Η Κατερίνα και ο μικρός Αντώνης είναι δύο χαριτωμένα παιδιά, ξανθά με γαλανά μάτια και που πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η ομοιότητα που έχουν τα δύο αδερφάκια είναι συγκλονιστική!

Η Κατερίνα είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη, είναι έξι ετών, λατρεύει το χορό και να παίζει σκάκι με τον μπαμπά της.

Ο Αντώνης Βαρδής Junior δεν υστερεί καθόλου σε γλυκύτητα και οι φωτογραφίες του που δημοσιεύουν οι δύο γονείς συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία.
Τα δύο παιδιά τους, Κατερίνα και Αντώνης, είναι όλη τους η ζωή και συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτή περιλαμβάνει παιχνίδια, βόλτες, δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού και φυσικά πολλές αγκαλιές.

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει για την οικογένεια Βαρδή

Πριν μερικές ώρες όλη η οικογένεια ήταν στην παραλία και η γλυκιά Κατερίνα ακόμα μια φορά μας δείχνει τις χορευτικές τις ικανότητες, και κάνει ρόδα στην παραλία.

katerina-1.jpg
katerina-2.jpg
katerina-3.jpg

Η Νατάσσα Σκαφίδα δημοσίευσε μια τρομερή φωτογραφία με τον γιο της και τον άντρα της, να πλατσουρίζουν στα καταγάλανα νερά της χώρας μας, και έγραψε χαριτολογώντας «Από εδώ ο άντρας μου…και από εδώ το αίσθημά μου».

https://www.instagram.com/p/Chpw7VBLBu2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τα παιδιά του από τις φετινές διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved