Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη του έγινε 14 - Η φώτο και το σχόλιό του

Η Ισμήνη είχε τα γενέθλιά της και ο μπαμπάς, Γιάννης, της ευχήθηκε χρόνια πολλά με μια φωτογραφία και ένα πολύ γλυκό σχόλιο.

Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη του έγινε 14 - Η φώτο και το σχόλιό του

«Πώς περνά ρε μωρο μου ο χρόνος … Σήμερα γίνεσαι 14 !!! Θεέ μου, αν μπορούσα να είχα μια χάρη, θα σου ζητούσα να σταματήσεις σήμερα τον χρόνο… αλλά δεν γίνεται!!!

Μεγαλώνουμε και εσύ μαζί μας!!!

Να σε χαιρόμαστε Μωρό μου και να θυμάσαι: Εγώ είμαι εδώ για εσένα... Για πάντα!!! Σε λατρεύω Ισμηνού μου -ο Τζόνι σου !!!», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντας την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει την Ισμήνη σε μικρότερη ηλικία.

ismini-aivazi.jpg

Πριν 14 χρόνια, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έφεραν στον κόσμο τη μονάκριβή κόρη τους, Ισμήνη. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media αλλά κρατούν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από αυτά. Για την ακρίβεια δεν την προβάλουν όπως προβάλουν ο,τι έχει να κάνει με τη δουλειά τους.

Η Ισμήνη τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν σπάνια στο προφίλ των ηθοποιών στο Instagram, ωστόσο μεγαλώνοντας αυτό βλέπουμε ότι αλλάζει σιγά σιγά, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός έχει βάλει φωτογραφίες μαζί της.

Δείτε αυτές που ξεχωρίζουμε εμείς παρακάτω.

Χρόνια πολλά Ισμήνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved