Κορινθίου - Αϊβάζης: Η υπέροχη οικογενειακή φώτο πριν αναχωρήσουν από το Παρίσι

Δείτε την ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού.

Κορινθίου - Αϊβάζης: Η υπέροχη οικογενειακή φώτο πριν αναχωρήσουν από το Παρίσι

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ιδιαίτερα όμορφα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Το γνωστό ζευγάρι μετά από μια έντονη και δύσκολη χρονιά ( όπως για όλους), πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων με την κόρη του Ισμήνη, στο Παρίσι.

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη του φωτός, οι ηθοποιοί ανέβασαν πολλές φωτογραφίες ταξιδεύοντάς μας κι εμάς νοερά στο πανέμορφο Παρίσι.

Όπως είπε σε ένα από τα stories που ανέβασε η ηθοποιός, η ίδια το έχει επισκεφτεί πολλές φορές όχι όμως και η κόρη της.Έτσι, κατά την παραμονή τους οι δύο γονείς φρόντισαν να της δείξουν και να επισκεφτούν όσα περισσότερα μέρη μπορούσαν.

Και φυσικά από το πρόγραμμά τους δεν θα μπορούσε να λείπει η Dinseyland.

ismini parisi

Οι διακοπές όμως τέλειωσαν ( μέχρι το επόμενο ταξίδι). Η Μαρία Κορινθίου πριν αναχωρήσει από το Παρίσι ανέβασε στον λογαριασμό της ακόμα μία όμορφη φωτογραφία στην οποία είναι οι τρεις τους.

korintsiou

«Το ταξίδι στο Παρίσι ολοκληρώθηκε….
7 ημέρες γιορτινές και υπέροχες,οικογενειακές στιγμές, γιορτινές, παριζιάνικες και με πολλά χαμόγελα!

Χρόνια πολλά σε όλους σας εύχομαι και να μας μπει ο καινούργιος χρόνος όμορφα και με ψυχική γαλήνη», ευχήθηκε σε άλλο ποστ της η ηθοποιός καθώς περίμενε να επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα.


https://www.instagram.com/p/CYB0FJdINtk

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές μόνο από τις πολλές υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ηθοποιοί από το ταξίδι τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved