Γιάννης Αϊβάζης: Με τη 14χρονη Ισμήνη στο γήπεδο - Η γλυκιά selfie

Μπαμπάς και κόρη παρακολούθησαν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Γιάννης Αϊβάζης: Με τη 14χρονη Ισμήνη στο γήπεδο - Η γλυκιά selfie

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν δημιουργήσει μία όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Η κόρη τους Ισμήνη γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 2008 και σε λίγες εβδομάδες θα γιορτάσει τα 14α γενέθλιά της. Οι τρείς τους είναι δεμένοι σαν μία γροθιά και πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, σε κάθε νέο ξεκίνημα και εγχείρημα.

H αγάπη αυτή και το δέσιμο φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις των δύο ηθοποιών στο Instagram. Την 1η Σεπτέμβρη που η Ισμήνη είχε την ονομαστική της γιορτή, ο Γιάννης Αΐβάζης είχε γράψει στο Instagram του:

«Το μωρό μου @isminiaivazi γιορτάζει … Να σε χαίρομαι ομορφούλα μου όμορφη !!! (Ο johnyyyy σοουυυ)» δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Ch-IMFsDhG1

Μία ακόμα φωτογραφία της έφηβης πια Ισμήνης με τον ηθοποιός, δημοσίευσε χθες η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που της έστειλαν μπαμπάς και κορη από τοπ γήπεδο κι έγραψε:

«Να τρελαθώ εγώ τώρα με αυτή τη φωτογραφία που μου έστειλαν…. Πατέρας και κόρη …με τον πατέρα να έχει «φουσκώσει» από περηφάνια!💛»

https://www.instagram.com/p/Cjxodj9oSQd

Γιάννης Αΐβάζης – Μαρία Κορινθίου: Καλλιτεχνικό πνεύμα η κόρη τους

Η Ισμήνη Αϊβάζη δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση των γονιών της. Το κοριτσάκι έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, καθώς δύο χρονια πριν την είδαμε στο "Καφέ της Χαράς". Επίσης, ξέρουμε ότι της αρέσει και η ζωγραφική και μάλιστα έχει συμμετάσχει στην εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου που είχε γράψει η μαμά της, «Η Παραμυθοποιός».

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου με την κόρη τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved