Ισμήνη Νταφοπούλου: Η κόρη της έγινε 3 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα λαγουδάκι

Η μικρή Καλλιόπη γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια.

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η κόρη της έγινε 3 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα λαγουδάκι

Η Ισμήνη Νταφοπούλου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα social media, δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγο και την κόρη της, με εξαίρεση ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.

Μία τέτοια ήταν και η χθεσινή. Η μικρή Καλλιόπη είχε τα γενέθλιά της και το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε με τους ακολούθους της φωτογραφίες με την εορτάζουσα και στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν.

Στην πρώτη φωτογραφία η Ισμήνη Νταφοπούλου κρατά την κόρη της αγκαλιά και οι δύο τους ποζάρουν χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό. Το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει ψηλώσει και σε αυτήν τη φωτογραφία κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια και φορά ένα καπελάκι με τον αριθμό «3».

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια. Η μικρή Καλλιόπη σβήνει το κεράκι με τον αριθμό "3" και δίπλα της οι δύο της γονείς την καμαρώνουν.

Ο χώρος ήταν διακοσμημένος με μπαλόνια σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, ενώ ιδιαίτερη είναι και η τούρτα – λαγουδάκι. Όσο για το κοριτσάκι, τα ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα σε κοτσίδες και φοράει ένα ροζ μπλουζάκι.

ismini-ntafopoulou-genethlia.jpg

Όσο η Καλλιόπη μεγαλώνει, η Ισμήνη Νταφοπούλου δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες της. Μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο μαζί, κάνουν βόλτες, παίζουν. Σε όλες τις αναρτήσεις αποφεύγει να δείξει το πρόσωπο της μικρούλας. Από τις πιο πρόσφατες είναι η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CklcSNuqvrU
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved