Ισμήνη Νταφοπούλου: Παιχνίδια στην άμμο με την κόρη της (pics)

Μαμά και κόρη παίζουν μαζί στην αμμουδιά.

Ισμήνη Νταφοπούλου: Παιχνίδια στην άμμο με την κόρη της (pics)

Το καλοκαίρι έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και πολλοί αναζητούν μία ανάσα δροσιάς στις κοντινές παραλίες της Αττικής.

Σε μία από αυτές βρέθηκε και η Ισμήνη Νταφοπούλου με την 1,5 ετών κορούλα της, Καλλιόπη. Το μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Νοέμβριο του 2019. Έκτοτε έχει αφοσιωθεί στην μητρότητα και συχνά πυκνά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την κόρη της.

Μαμά και κόρη απήλαυσαν το μπάνιο τους και έπαιξαν με κουβαδάκια και φτυαράκια στην αμμουδιά. Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γνωστό μοντέλο. Το κοριτσάκι φοράει ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό με μανίκια για να προστατεύεται επαρκώς από τον ήλιο και παίζει με την άμμο και τα παιχνίδια της. Πίσω της ξαπλωμένη είναι και η διάσημη μαμά που βοηθάει την μικρή Καλλιόπη στα... φτυαρίσματα!

ntafopoulou

Προστασία παιδιού από τον ήλιο

Το παιδικό δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο στον ήλιο σε σχέση με του ενήλικα γι' αυτό απαιτείται μεγαλύτερη προφύλαξη.

Οι ειδικοί συνιστούν:

  • Να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο μεταξύ 11 π.μ.–3 μ.μ.
  • Όταν πρόκειται να εκτεθούμε στον ήλιο, να χρησιμοποιείται αντηλιακό σε όλα τα ακάλυπτα μέρη του σώματος.
  • Το αντηλιακό να έχει δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15, η επάλειψη να γίνεται 15-30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να επαναλαμβάνεται κάθε 2-3 ώρες.
  • Το καπέλο πρέπει να είναι πλατύγυρο ώστε να προστατεύει το πρόσωπο, τον αυχένα και τα αυτιά.
  • Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να τηρούν κατάλληλες προδιαγραφές και αυτό εξασφαλίζεται όταν τα αγοράσουμε από κατάστημα οπτικών.

Ισμήνη Νταφοπούλου - Τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα με την κόρη της

Τους πρώτους μήνες μετά τον τοκετό, η Ισμήνη Νταφοπούλου ήταν ιδιαίτερα φειδωλή στις αναρτήσεις με την κόρη της. Όσο μεγαλώνει ωστόσο, η διάσημη μαμά δημοσιεύει ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες μαζί της. Το κοριτσάκι είναι πλέον 1,5 ετών, περπατάει μόνο του και είναι πιο ανεξάρτητο.

Δείτε ακόμα κάποιες από τις πιο φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved