Ισμήνη Νταφοπούλου: Η κόρη της μεγάλωσε πολύ - Δείτε τη νέα φωτογραφία

Η Καλλιόπη μεγάλωσε πολύ

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η κόρη της μεγάλωσε πολύ - Δείτε τη νέα φωτογραφία

Η Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 9 Νοεμβρίου του 2019, έναν περίπου χρόνο μετά τον γάμο με τον αγαπημένο της, Διαμαντή Αγγελάκη.

Η μικρή Καλλιόπη είναι προτεραιότητά της!

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της η Ισμήνη Νταφοπούλου. Το γνωστό μοντέλο τα τελευταία δύο χρόνια αφιερώνει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στην μικρή Καλλιόπη.

Όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της, μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί, πηγαίνουν βόλτες, παίζουν και μαγειρεύουν παρέα.

Η Καλλιόπη μεγάλωσε πολύ

Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο καιρός είναι άκρως ανοιξιάτικος, και η μικρή Καλλιόπη απολαμβάνει να λιάζεται στην ξαπλώστρα, πάντα παρέα με τη μαμά της.

ismini daf

Όπως βλέπετε, η μικρή Καλλιόπη φαίνεται ότι έχει ψηλώσει, και έχουν μακρύνει τα μαλλιά της. Η Ισμήνη δεν μας έχει δείξει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της, ωστόσο φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύ γλυκιά σαν εκείνη.

Η τελευταία ανάρτηση της γνωστής μαμάς με την κόρη της έγινε μερικές ημέρες πριν. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το μικρό κορίτσι παίζει στο δωμάτιό του με τα παιχνίδια του.


https://www.instagram.com/p/CdJLS7xK0r_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γλυκιά κορούλα της Ισμήνης είναι πλέον πιο ανεξάρτητη και το γνωστό μοντέλο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.

Η μικρή είναι αξιολάτρευτη και μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς αυτό, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved