Ισμήνη Νταφοπούλου: Η κόρη της έγινε 2 ετών - Εντυπωσιακή η μωβ τούρτα της

Το πάρτι της μικρής Καλλιόπης τα είχε όλα: τούρτα, εντυπωσιακό, μπουφέ, μπαλόνια και... τραμπολίνο.

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η κόρη της έγινε 2 ετών - Εντυπωσιακή η μωβ τούρτα της

Η κόρη της Ισμήνης Νταφοπούλου γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της και το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες από το πάρτι της.

Το πάρτι γενεθλίων της μικρής Καλλιόπης τα είχε όλα: μπαλόνια, εντυπωσιακή διακόσμηση, μία ακόμα πιο εντυπωσιακή τούρτα, τραμπολίνο και έναν αξιοζήλευτο μπουφέ.

ismini ntafopoulou parti koris 5

Όπως βλέπετε τα χρώματα που κυριάρχισαν ήταν το μωβ και το ροζ και στο μπουφέ υπήρζαν donuts, cupcakes, καραμελωμένα pop corn και πολλές ακόμα λιχουδιές.

Όσο για την τούρτα, είχε μπαλίτσε σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ, πεταλούδες και έγραφε το όνομά της.

ismini ntafopoulou parti koris 6

Η Ισμήνη Νταφοπούλου, δημοσιεύσε φωτογραφίες και της μιρκής εορτάζουσας αποφεύγοντας όπως πάντα να δείξει το πρόσωπό της.

ismini ntafopoulou parti koris 1

Ισμήνη Νταφοπούλου: Δύο χρόνια μαμά

Ο γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε με τον Δαμαντή Αγγελάκη το 2018 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Έναν περίπου χρόνο μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Καλλιόπη.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον σύζυγό της στο Instagram, είναι ελάχιστες, αν και το τελευταίο διάστημα αναρτά ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της, αποδεικνύοντας ότι απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής Καλλιόπης που δημοσίευσε το γνωστό μοντέλο, αλλά παλαιότερς με την μικρή εορτάζουσας, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved