Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της

Ο Άγγελος έχει την ονομαστική του γιορτή και η μαμά Ρούλα του εύχεται και διαδικτυακά.

Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της
Instagram / roula.revi

Η Ρούλα Ρέβη χρησιμοποιεί τα social media για να μοιραστεί σκέψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς, αλλά και στιγμές της καθημερινότητάς της. Σήμερα ο γιος της έχει την ονομαστική της γιορτή και μία μέρα σαν αυτή δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την αγάπη της για εκείνο και να στείλει τις ευχές της και διαδικτυακά, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο.

«Χρόνια πολλά στον πιο χαρούμενο Άγγελο στη γη. Σε λατρεύουμε» έγραψε στην ανάρτησή της.

Όσο για τις φωτογραφίες που αποφάσισε να δημοσιεύσει, όλες δείχνουν τον μικρό εορτάζονται που έχει μεγαλώσει αρκετά. Σε κάποιες κοιτάει τον φακό και χαμογελά και σε άλλες η φωτογράφος τον απαθανατίζει χωρίς καν εκείνος να τη πάρει χαμπάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλοί ήταν οι ακόλουθοι και οι φίλοι της που έγραψαν τις ευχές τους κάτω από τις φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η φωτογράφος με αφορμή την ονομαστική γιορτή του γιου της στην gallery που ακολουθεί.

Ρούλα Ρέβη: Η οικογένειά της είναι προτεραιότητα

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες φωτογράφους στην Ελλάδα, όμως η οικογένεια είναι ηπροτεραιότητά της. Με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν και οικογενειακώς κάνουν δραστηριότητες, στο σπίτι, έξω ακόμα και εκτός Αθηνών.

Για τη μητρότητα και τον ερχομό των παιδιών της που ήταν μία απόλυτα συνειδητή επιλογή μίλησε μερικούς μήνες πριν σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα:

«Τα παιδιά ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που πραγματικά το ήθελα. Όταν ήμουν γεμάτη και χορτάτη από όλα και είχα κατασταλάξει. Η μητρότητα ήταν το κομβικό σημείο που άλλαξε την καθημερινότητα και τις προτεραιότητές μου. Αισθανόμουν ότι είχα δουλέψει χρόνια, ότι είχα κάνει πολλές θυσίες σε βάρος της προσωπικής μου ζωής και δικαιούμουν να το αλλάξω όλο αυτό.

Ήθελα να μεγαλώσω η ίδια τα παιδιά μου, ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής τους, κι έτσι κάναμε μια κουβέντα με τον Αποστόλη προκειμένου εγώ να χαλαρώσω λίγο και η ευθύνη για τα επαγγελματικά στο σπίτι μας να πέσει κυρίως σε εκείνον. Οι γυναίκες δεν πρέπει να απορρίπτουν το θέμα της μητρότητας λόγω ηλικίας. Ισα-ίσα. Εγώ και τώρα θα ήθελα ένα ακόμη παιδί. Τώρα που δεν έχω τον φόβο της πρώτης φοράς. Θα ήμουν πιο χαλαρή και πιο σωστή ως μάνα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved