Αποστόλης Τότσικας: Κάνει ποδήλατο παρέα με τα παιδιά του

Ο γνωστός ηθοποιός απόλαυσε όσο και τα παιδιά του την ποδηλατάδα τους.

Αποστόλης Τότσικας: Κάνει ποδήλατο παρέα με τα παιδιά του

O Αποστόλης Τότσικας με κάθε ευκαιρία κι όσο επιβαρυμένο αν είναι το πρόγραμμά του, ειδικά αυτή την περίοδο που κάνει δυναμική είσοδο στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», θα βρει χρόνο για τα παιδιά του.

Συνήθως, όταν κάνει καλό καιρό πηγαίνουν οικογενειακώς σε κοντινά πάρκα όπου τα παιδιά μπορούν παίξουν ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς.

Από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι βόλτες στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου προσφέρεται για ποδήλατο ( αρχάριους και μη).

Χθες, λοιπόν, που ο καιρός ήταν καλοκαιρινός ο γνωστός ηθοποιός πήγε για ακόμα μια φορά με τα παιδιά του στο ΟΑΚΑ κι έκαναν ποδήλατο.

Τόσο η Ειρήνη - Χρυσή όσο και ο Άγγελος απόλαυσαν τις βόλτες τους με τα ποδήλατά τους, πηγαίνοντας πάνω κάτω και τον μπαμπά τους να τους ακολουθεί.

Καθώς δεν είχε κόσμο, τα δίδυμα μπορούσαν να βολτάρουν όπου ήθελαν χωρίς το φόβο της…πρόσκρουσης κι όταν κουράστηκαν , κάθισαν να ξεκουραστούν.

Ο Αποστόλης Τότσικας προσπαθεί να έχουν τα παιδιά του μια όσο πιο υγιή καθημερινότητα γίνεται και κάνει ότι μπορεί γι΄αυτό.

Γι΄αυτό και του αρέσει να κάνει μαζί τους απλά πράγματα όπως να χορεύει, να παίζει μουσικά όργανα, να συμμετέχει στα παιχνίδια τους, να πέφτει στα πατώματα για χάρη τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved