Ρούλα Ρέβη: «Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη μαμά...» - Η φώτο και το μήνυμα στο Instagram

«Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη μαμά στο instagram με τρομερό πονόδοντο ανεξήγητης προέλευσης και αιτίας»

Ρούλα Ρέβη: «Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη μαμά...» - Η φώτο και το μήνυμα στο Instagram

Με αυτή τη φωτογραφία, η Ρούλα Ρέβη θέλησε να δείξει σε όλους τους ακόλουθούς της στο Instagram ότι η πραγματική ζωή δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με την πραγματικότητα και όλα όσα δείχνουν μέσα από αυτό οι χρήστες.

roula-revi.jpg

«Instagram!!! Δεν νομίζω να αγαπάνε πολλοί όσο εγώ να φωτογραφίζουν οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό το οτιδήποτε. Φαντάσου ότι μιλάς σε κάποιον και εκείνος μόνο κοιτάζει πίσω σου πάνω σου και δεξιά αριστερά σου να βρει το λάθος . Διαστροφή του επαγγέλματος , πάντα ενώ καλούμαι να φωτογραφίσω τα όμορφα , τους όμορφους εγώ βλέπω πρώτα το λάθος , εκπαιδεύτηκα να βρίσκω μια στραβή μύτη , ένα μάτι διαφορετικό από το άλλο , την στραβή καρέκλα σε ένα χώρο , τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κάποιου , ένα μικρό στραβό δόντι που κανείς δεν παρατηρεί , τα χοντρά δάχτυλα σε ένα χέρι , αυτή είναι η δουλειά μου να αποφύγω αυτές τις κακοτοπιές και να το «κλέψω» χωρίς να καταλάβει κανείς ότι έχω δει όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα . Και μετά , αμέσως μετά να αγαπήσω το πρόσωπο που είναι μπροστά στο φακό μου , να εμπλακώ στην ψυχολογία του τη δεδομένη στιγμή. Μη νομίζετε πως και στα μοντέλα πχ δεν ισχύει αυτό. Ισχύει για όλους κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί μια καλή διάθεση χωρίς να το καταλάβει ο φωτογράφος του , κανείς!», σχολίασε αρχικά κάτω από την φωτογραφία που τη δείχνει κουρασμένη και εξαντλημένη. Όπως ακριβώς ήταν εκείνη τη στιγμή και συνέχισε εξηγώντας σε όλους εμάς γιατί αποφάσισε να απαθανατίσει τον εαυτό της χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο.

«Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη μαμά στο instagram με τρομερό πονόδοντο ανεξήγητης προέλευσης και αιτίας , που αποφασίζει να ποστάρει μερικές φορές στιγμές που διαψεύδουν το instagram , αυτό που ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματα μας το αν είμαστε όμορφοι η άσχημοι η αν έχουμε παχύνει η αν τα μαλλιά μας είναι άλουστα . Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό , όλοι ψάχνουν την καλή τους γωνία και αλήθεια όλοι έχουμε έστω μια το ορκίζομαι . Όμως το instagram αχ είναι φοβιστηκό μερικές φορές …. Μπορεί να έχεις μαλώσει με τον άντρα σου και να περάσεις δέκα φίλτρα γιατί πρέπει να ανεβάσεις κάτι κάτι που θα σε δείχνει λίγο αλλιώς εκείνη τη στιγμή ! Αλλά το πιστεύεις! Το βλέπεις και το πιστεύεις λες καλή ειναι ας φτιάξω λίγο ακόμα τη μύτη η ας μακρύνω μέχρι τον θεό τα πόδια μου , μπορεί και οι άλλοι να το πιστέψουν . Εσείς το πιστεύετε? Τι θα γινόταν αν για μια εβδομάδα πόσταραμε τις αποτυχίες μας στην καθημερινότητα ? Τι θα άλλαζε θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπετε εκείνους που θαυμάζετε ?
Αγάπη 😍».

Η καθημερινότητα με τα παιδιά της

Όπως η ίδια ανέφερε στην αρχή του ποστ της λατρεύει να φωτογραφίζει οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό το οτιδήποτε. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της οικογένειάς της. Απαθανατίζει όμορφες στιγμές των παιδιών της με το κινητό της τηλέφωνο ή τη φωτογραφική της μηχανή και ύστερα συνεχίζει να τις ζει.

Δείτε τις αγαπημένες μας παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved