Αλίκη Κατσαβού - Βασιλική Ανδρίτσου: Με τα παιδιά τους αγκαλιά στο θέατρο

Η Βασιλική Ανδρίτσου παρακολούθησε με την κόρη της την παράσταση στην οποία συμμετέχει η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού - Βασιλική Ανδρίτσου: Με τα παιδιά τους αγκαλιά στο θέατρο

Το θέατρο διασκεδάζει τα παιδιά και παράλληλα πυροδοτεί τη φαντασία και την περιέργειά τους δίνοντας ώθηση στη δημιουργικότητά τους.

Αυτό το γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι ηθοποιοί οι οποίοι προσπαθούν από μικρή ηλικία να μυήσουν τα παιδιά τους σε αυτό τον όμορφο και γοητευτικό κόσμο του θεάτρου.

Και είναι και τυχεροί από μια άποψη, καθώς λόγω επαγγέλματος, καλούνται να δώσουν το παρών σε πολλές παιδικές παραστάσεις που παίζονται στα θέατρα της πρωτεύουσας.

'Οπως, η Βασιλική Ανδρίτσου η οποία πριν μερικές ημέρες παρακολούθησε με την κόρη της Ανθένια, την παράσταση «Του τραγουδιού το παραμύθι» στο Θέατρο 'Αβατον, όπου συμμετέχει η Αλίκη Κατσαβού. Την παράσταση είδε και ο γιος της, Φοίβος Βουτσάς.

Στο τέλος της παράστασης, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά τους και η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε στο Instagram την εν λόγω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CaQXRYaKHwf


Όμως και η Βασιλική Ανδρίτσου από την πλευρά της, έκανε ένα ποστ με την κόρη της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Τα περάσαμε όμορφα♥️♥️♥️ ευχαριστούμε @alikikatsavou ???Του τραγουδιού το παραμύθι?Θεατρο Άβατον # ».


https://www.instagram.com/p/CaM-y0NMQGp

Οι δύο γυναίκες, έχουν αδυναμία στα παιδιά τους και αρκετά συχνά μοιράζονται στα social media φωτογραφίες τους, αρκετές εκ των οποίων, μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved