Ιωάννης Παπαζήσης: Η υπέροχη φωτογραφία με τον μοναχογιό του

O γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια όμορφη selfie με τον γιο του.

Ιωάννης Παπαζήσης: Η υπέροχη φωτογραφία με τον μοναχογιό του

Ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες του γιου του και γενικά αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Έχει επιλέξει να μην τον εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας γι΄αυτό και οι αναρτήσεις μαζί του είναι λίγες.

Η πιο πρόσφατη ήταν μια selfie με τους δυο τους να χαμογελούν στο φακό και τον ηθοποιό να σχολιάζει: «Στο τέλος θα μένουμε πάντα οι δυο μας....my sunshine».

https://www.instagram.com/p/CipPcuMjfwd

Ο 7χρονος Ιάσονας

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου παρότι δεν είναι πια μαζί διατηρούν μια εξαιρετική σχέση καθώς προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους.

Ο μικρός που πηγαίνει στη Β΄Δημοτικού είχε τα γενέθλια του τον περασμένο Αύγουστο και η μαμά του, με μια ανάρτησή της, διαφορετική και άκρως συναισθηματική του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

https://www.instagram.com/p/ChEmd0zrbKm

«Σήμερα σε γιορτάζουμε. Επτά Μάηδες κι επτά καλοκαίρια -θα σταθώ στα καλοκαίρια. Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου. Φούλαρα το πορτ μπαγκάζ, κουβάλησα ψυγειάκι με σάντουιτς- δεν τα φάγαμε ποτέ. Κάναμε στάση στο πρώτο μπεργκεράδικο, αμετανόητοι κι ενθουσιώδεις, τυχοδιώκτες κι ανέμελοι. Στο δρόμο με ρωτούσες συνεχώς πότε φτάνουμε, “αν κοιμηθείς, θα φτάσουμε” -σε φλόμωσα στο ψέμα- κι εσύ έγειρες ανάλαφρος στο πλάι. Κατάπιαμε χιλιόμετρα, εθνική κι άγιος ο Θεός, κι όλα τα καρέ της ζωής μου περνούσαν μπρος στο παρμπρίζ. Ραδιόφωνο επαρχίας, καψούρα και μεγαλείο, σάστισα από ηδονή- ξαναϊδωμένη, ξανανιωμένη, στη διαπασών. Τότε που. Καλοκαιράκι σε κάψες σπουδαίες, δίχως κλιματισμό, οργώναμε την εθνική, με ΙΧ χωρίς ζώνες και στο ραδιοκασετόφωνο τραγουδάκια του συρμού. Στο τιμόνι ο μπαμπάς μου- αγέρωχος- με ένα ρεφρέν κολλημένο στα χείλη, καλοτραγουδισμένο και μεγαλειώδες- συμπαντικές στιγμές κολλημένες στα σπλάγχνα μου. Χαρά ανείπωτη κι αργόσυρτη μελαγχολία. Καυτός Αύγουστος έξω απ’ το παράθυρο κι έπειτα στάση στον Ισθμό για σουβλάκι. (Γυρνώ να σε ξαναδώ, κοιμάσαι- άφατη αθωότητα με καταπίνει). Συνεχίζω τη διαδρομή- μπροστά ο μπαμπάς μου, πίσω εγώ.. Φαντασιώνομαι πως θρυμματίζω τον ντουνιά στην παλάμη μου- τόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Και μετά ιστορίες- κοσμοϊστορικές, ακούραστες, φλεγόμενες. Ο μπαμπάς παραδίδει μαθήματα ζωής κι εγώ ανοίγω το στόμα σα χάνος -πόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος.
Επιστρέφω ανάλαφρη. Κρατώ εγώ τώρα το τιμόνι και πίσω ονειρεύεσαι εσύ -θρυμματίζεις τον ντουνιά στην παλάμη σου. Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά .
Η ροή του σύμπαντος συνεχίζεται σε ξέφρενους ρυθμούς.
Χρόνια πολλά, αγόρι μας, χρόνια σπουδαία!»

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε παλιότερες αναρτήσεις του ηθοποιού με τον γιο του:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved