Αδαμοπούλου - Παπαζήσης: Έτσι ευχήθηκαν στον γιο τους για τα γενέθλιά του

Ο μικρός έγινε έξι ετών.

Αδαμοπούλου - Παπαζήσης: Έτσι ευχήθηκαν στον γιο τους για τα γενέθλιά του

Γενέθλια είχε ο γιος της Βανέσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση, Ιάσονας.

Ο μονογογιός τους έγινε έξι ετών και οι ευτυχισμένοι γονείς θέλησαν να μοιραστούν αυτό το σημαντικό γεγονός και με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δημοσίευσε λοιπόν ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του Ιάσονα με τις ευχές τους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον γιο του να χαμογελούν ευτυχισμένοι και έγραψε: “Χθες ησουν μέσα στη χούφτα μου και με κοιτούσες βαθεια μέσα στα μάτια....σήμερα γίνεσαι 6....είσαι η ζωή μου..ότι και αν γίνει.. χρόνια πολλά my little monkey ? “.

papazisisioannis1

Η δε μαμά Βανέσα Αδαμοπούλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ιάσονα την ώρα που τρώει την τούρτα του. “ Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου !!”, ήταν η δική της ευχή.

vanessaadamopoulou1

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει πάρει χωριστούς δρόμους, όμως το παιδί ήταν και είναι η προτεραιότητά του.

Χαμηλών τόνων και οι δυο αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορά την προσωπική τους ζωή. 'Οπως είχε δηλώσει η Βανέσα Αδαμοπούλου στην εκπομπή “ Πάμε Δανάη”,
έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, όπως το παιδί της, κι όχι αυτά που γράφονται.

“Από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής , πιο διακριτική, ιδιαίτερα για τα προσωπικά και τα οικογενειακά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δεν έχει σχολιάσει ποτέ την προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποφεύγει - τις περισσότερες φορές- να δείχνει καθαρά το πρόσωπο του γιου της σε αντίθεση με τον Ιωάννη Παπαζήση ο οποίος στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο του, ο μικρός φαίνεται ολοκάθαρα.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved