Αυτό το γλυκό αγοράκι είναι γιος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας

Η αλήθεια είναι ότι μαμά και γιος μοιάζουν αρκετά.

Αυτό το γλυκό αγοράκι είναι γιος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας

Άλλη μια όμορφη φωτογραφία του μοναχογιού της μοιράστηκε στα social media η γνωστή τραγουδίστρια.

Το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τον γιο της, σε αντίθεση με το παρελθόν που απέφευγε να δημοσιεύει φωτογραφίες του ακόμα κι αν δεν φαινόταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο Ιάσονας, είναι πλέον 5, 5 ετών και όπως μπορείτε να δείτε στο ποστ που ακολουθεί, έχει τα υπέροχα μάτια της μαμάς του, Βανέσας Αδαμοπούλου.


https://www.instagram.com/p/CLgt1tWl-Ej/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο Love it το παιδί ήρθε τυχαία στη ζωή της. «Τώρα που το σκέφτομαι νιώθω τυχερή. Ο Γιάννης ( Παπαζήσης) μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μου. Έκανα το τεστ και το άφησα. Του είπα να πάει αυτός να δει το αποτέλεσμα».

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είχε τη στήριξη του συντρόφου της καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον ερχομό του γιου τους. «Ήταν εξαιρετικός στη διαχείριση. Γενικά οι άντρες είναι πιο χαλαροί σε όλα τα ζητήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο η ίδια όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης, προσπαθούν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας κοινές αναρτήσεις. Ο καθένας ασχολείται με την τέχνη του έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον μικρό τους Ιάσονα.

Με αφορμή την πρόσφατη φωτογραφία του, σας παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμα που δημοσίευσαν οι γονείς του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved