Ιωάννης Παπαζήσης: Φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τον γιο του

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία με τον γιο του.

Ιωάννης Παπαζήσης: Φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τον γιο του

Ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες από τη προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον με τον γιο του.

Έχει επιλέξει να προστατεύσει τον μικρό από την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας γι΄αυτό και οι αναρτήσεις μαζί του είναι πραγματικά λιγοστές.

Πριν μερικές ημέρες όμως έκανε την έκπληξη, δημοσιεύοντας αυτή την υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Ιάσονα. Και οι δυο χαμογελούν και μετά βίας διακρίνονται τα πανέμορφα μάτια του μικρού.


https://www.instagram.com/p/CR7SHLzoO2K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ιάσονας θα γίνει σε μερικές ημέρες έξι ετών και καθώς μεγαλώνει μοιάζει αρκετά και στους δύο γονείς του. Όσον αφορά το χρώμα των ματιών του, μοιάζει τρομερά με αυτό της μητέρας του, Βανέσσας Αδαμοπούλου.

Η πατρότητα τον άλλαξε ως άνθρωπο

Μιλώντας για την πατρότητα και το πόσο τον άλλαξε ως άνθρωπο, ο γνωστός ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του στο Down Town: « Με έκανε να ενδιαφέρομαι για τα πάντα έξω από τον εαυτό μου. Μου άλλαξε την οπτική για τη ζωή. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, με έμαθε να αγαπάω περισσότερο και να δίνω πιο πολλά απ’ όσα θέλω να παίρνω. Θεωρώ ότι με έκανε πολύ πιο υπεύθυνο ως άνθρωπο, ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνη. Γενικώς, είναι κάτι που θα το ξανάκανα με τα χίλια στη ζωή μου».

Το γεγονός ότι έγινε πατέρας τον επηρέασε όμως κι ως καλλιτέχνη. «Με την πατρότητα συμβαίνει κάτι μέσα σου που σε ωριμάζει βαθιά. Και επειδή όλοι οι ρόλοι μου κουβαλάνε τη δική μου ψυχή, τη δική μου φωνή, τα δικά μου μάτια, θεωρώ ότι από τότε που γεννήθηκε ο μικρούλης έχω δώσει πολύ διαφορετική ωριμότητα στους ρόλους μου», δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε παλιότερες αναρτήσεις του ηθοποιού με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved