Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της δοκιμάζει Hallοween ρούχα

Η μικρή Σοφία διαλέγει φορέματα, φούστες και άλλα outfits με spooky λεπτομέρειες.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της δοκιμάζει Hallοween ρούχα

Για τα παιδιά το Halloween είναι μία ακόμα ευκαιρία για μεταμφιέσεις, παιχνίδι, λαχταριστές λιχουδιές και ιδιαίτερες δραστηριότητες. Χαρακτηριστικά του; Οι κολοκύθες, οι spooky φιγούρες και τα σκούρα χρώματα.

Τα τελευταία χρόνια, το Halloween γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα και πολλοί είναι οι γονείς που επιλέγουν τις τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου να το γιορτάσουν με τα παιδιά. Μεταξύ αυτών και η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με την κόρη της, Σοφία, η οποία διαλέγει Halloween ρούχα για να μπει στο mood των ημερών αυτών.

Το κοριτσάκι φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με τούλι, ενώ άλλο outfit που είναι κρεμασμένο στην κούνια της αποτελείται από μία μωβ τουτού και μία μαύρη μπλούζα με ένα γατάκι.

halloween-rouxa-ralli.jpg

Και μετά το Halloween, τι ακολουθεί; Τα Χριστούγεννα.

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε ακόμα ένα στιγμιότυπο με την μικρούλα. Η Σοφία περπατά στους δρόμους τους κέντρου με πράσινο μπουφανάκι, κόκκινη τουτού και αθλητικά και η παρουσιάστρια την απαθανατίζει γράφοντας στη φωτογραφία της:

«68 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα».

ralli-xristougenna.JPG

Νικολέττα Ράλλη: Η καθημερινότητα με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στα social media. Έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο Instagram, το οποίο της δείχνει την αγάπη του για αυτό ακριβώς που είναι: ειλικρινής, αυθόρμητη, δίκαιη, με χιούμορ.

Τα τελευταία χρόνια στις αναρτήσεις συχνά πρωταγωνιστεί και η μικρή Σοφία, η οποία πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο η Νικολέττα Ράλλη μας δείχνει πτυχές της καθημερινότητά τους η οποία περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, βόλτες, δημιουργικές δραστηριότητες.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved