Νικολέττα Ράλλη: Η σούπερ υγιεινή συνταγή για τα μπιφτέκια κοτόπουλο που δίνει στην κόρη της

Τη συνταγή της για μαμαδίστικα μπιφτέκια κοτόπουλου μοιράστηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Η σούπερ υγιεινή συνταγή για τα μπιφτέκια κοτόπουλο που δίνει στην κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη είναι λάτρης των υγιεινών, αλλά και νόστιμων φαγητών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει κατά καιρούς τα πιάτα που φτιάχνει αλλά και ιδέες για σνακ, υγιεινά γεύματα και όχι μόνο.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία συνταγή που κάνει για τη δύο ετών κόρη της, Σοφία.

Η συνταγή αυτή είναι για μπιφτέκια κοτόπουλο και είναι υγιεινή και πανεύκολη.

Υλικά:

  • Κιμά κοτόπουλο
  • Κολοκύθι
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι
  • 1 αυγό
  • Βρόμη
  • Λάδι

Η Νικολέττα Ράλλη δεν έγραψε τις αντίστοιχες ποσότητες, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε ανάλογα και με το πόσο έντονη θέλετε να είναι η γεύση των λαχανικών ή του κιμά.

Όσο για τη διαδικασία, είναι η κλασική, όπως σε κάθε συνταγή για μπιφτέκια. Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά και προσθέστε το τριμμένο κολοκύθι και το τριμμένο καρότο. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το και αυτό στο μπολ. Στη συνέχεια βάλτε 1 αυγό, τη βρόμη, το λάδι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάστε το μείγμα σε μπιφτέκια και ψήστε κατά προτίμηση στον φούρνο για να είναι πιο υγιεινά.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε το κοτόπουλο με ρύζι το οποίο μάλιστα φόρμαρε σε μπολάκι και στη φωτογραφία απαθανάτισε το πιάτο με την κόρη της λίγο πριν το φάει.

nikoleta-ralli-mpiftekia-kotopoulou.jpg

Νικολέττα Ράλλη: Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στα Social media και το χιούμορ, η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμό της έχουν κάνει το κοινό της να περιμένει πώς και πώς για μία της ανάρτηση. Η κόρη της, Σοφία, έγινε δύο ετών τον περασμένο Ιούνη και όσο μεγαλώνει τόσο πιο συχνά τη βλέπουμε στις αναρτήσεις της μαμάς της.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved