Νάντια Μπουλέ: Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της

Μαμά και κόρη παίζουν και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Νάντια Μπουλέ: Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο την κόρη της το καλοκαίρι του 2021 και το πρώτο διάστημα απέφευγε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της. Αυτό, ωστόσο, φαίνεται να αλλάζει όσο η μικρούλα μεγαλώνει. Η Σεμέλη γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μερικούς μήνες πριν και πλέον τη βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στις αναρτήσεις της ηθοποιού.

Το καλοκαίρι η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές με πιο πρόσφατο το παρακάτω, στο οποίο εξομολογείται και δημόσια τον έρωτα για την κόρη της.

«Ο έρωτας της ζωής μου...»

https://www.instagram.com/p/Cg7KAY6KiRI

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά. Ανήμερα της γιορτής της Μητέρας τον περασμένο Μάιο, η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία της μικρούλας στο Instagram έγραψε:

«Η πρώτη μου χρονιά ως μαμά με βρίσκει εξουθενωμένη και απολύτως ερωτευμένη! Δοσμένη ψυχή και σώμα σε ένα πλάσμα που μου μαθαίνει κάθε μέρα νέα όρια αγάπης και υπομονής.

Χρόνια πολλά σε όλες μας, στις μαμάδες της καρδιάς #mothersday #firstmothersday»

https://www.instagram.com/p/CdTJ97tsR4f

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός πέρασε μία ξέγνοιαστη Κυριακή με φίλους και φωτογραφήθηκε με τη Σεμέλη στο ξύλινο σπιτάκι. Το κοριτσάκι παίζει φορώντας μόνο την πάνα και δεν έχει πάρει χαμπάρι τον φακό.

https://www.instagram.com/p/CiGH3vfMHN_

Νάντια Μπουλέ: Έναν χρόνο μαμά

Η Σεμέλη γιόρτασε τα γενέθλιά της τον περασμένο Ιούλιο. Η Νάντια Μπουλέ διοργάνωσε για την κόρη της ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων με θέμα χελωνίτσες, ενώ τα χρώματα που ξεχώριζαν ήταν το κίτρινο και το ροζ. Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω.

Τον τελευταίο χρόνο η ηθοποιός δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της δείχνοντάς μας όλα αυτά που κάνουν στην καθημερινότητά τους. Ποια είναι αυτά; Παίζουν μαζί, πηγαίνουν βόλτες και γυμνάζονται παρέα.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved