Κούλλης Νικολάου: Μεγάλωσε ο γιος του - Η φωτογραφία και οι ευχές για τα γενέθλιά του

Ο γνωστός ηθοποιός ευχήθηκε δημόσια στον γιο του Νεκτάριο.

Κούλλης Νικολάου: Μεγάλωσε ο γιος του - Η φωτογραφία και οι ευχές για τα γενέθλιά του
Instagram@ koulisnikolaou

Ο γιος του Kούλλη Νικολάου, ο Νεκτάριος, είχε πριν μερικές ημέρες τα γενέθλιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος τον βλέπουμε στο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega « Η γη της ελιάς», δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του γιου του με την εξής ευχή:

«Ψυχή μου χρόνια σου πολλά και ο Άγιος Νεκτάριος να σε φωτίζει σε κάθε σου βήμα !»

https://www.instagram.com/p/CjXNudEtgyE

Η οικογένεια και τα παιδιά του

Ο Κούλλης Νικολάου είναι παντρεμένος με την Κλαίρη κι έχουν δύο παιδιά. Σε συνέντευξή του στο ΟK είχε μιλήσει για το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για τον ίδιο.

https://www.instagram.com/p/CcldkPVrXhj

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32.Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριο μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε».

https://www.instagram.com/p/CcdKpbzt3AC

Με τα παιδιά του κάνουν ταξίδια και περνούν πολύ χρόνο μεταξύ τους. « Η κάθε στιγμή που περνάμε μέσα από τα μεγάλωμα των παιδιών είναι διαφορετική. Με τον Νεκτάριο κάνουμε άλλα, άλλα με την Ελένη και αλλιώς περνάμε οι τέσσερις μαζί. Για παράδειγμα, τώρα μάθαμε να παίζουμε τάβλι με τον Νεκτάριο και με την Ελένη δεν σταματούν οι βόλτες που κάνουμε μαζί για να τα πούμε», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε οικογενειακές φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved