Τάσος Ιορδανίδης: Η τρυφερή αγκαλιά με τη βασίλισσά του, την κόρη του

« Όταν έχω εσένα, μπορώ να ονειρεύομαι ξανά…» , έγραψε o ευτυχισμένος μπαμπάς.

Τάσος Ιορδανίδης: Η τρυφερή αγκαλιά με τη βασίλισσά του, την κόρη του

Ο Τάσος Ιορδανίδης, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Mega « Η γη της ελιάς», έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του.

Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του στην ΕΡΤ2, διεκδικεί την αγάπη των παιδιών του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο γιος του, Δάνος τον έχει ως πρότυπο, σαν ήρωα. Με την κόρη του, Νάγια πάλι, η σχέση του είναι διαφορετική. « Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα , αν και ενεργοί στα social media, αποφεύγουν τις συχνές αναρτήσεις με παιδιά τους. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός ανά διαστήματα ανεβάζει insta story με στιγμιότυπα μαζί τους και κυρίως με την κόρη του.

Όπως αυτή την τρυφερή στιγμή μεταξύ τους, όπου μπαμπάς και κόρη είναι ξαπλωμένοι αγκαλιά! «Η βασίλισσά μου! Όταν έχω εσένα, μπορώ να ονειρεύομαι ξανά…», έγραψε ο ηθοποιός και προφανώς οποιοδήποτε άλλο σχόλιο είναι περιττό.

tasos iordanidis

Τι είναι αυτό που χρειάζεται ένα κορίτσι από τον πατέρα του

Ο πατέρας είναι ο πρώτος που θα της δείξει τον θαυμασμό του ως άνδρας, θα της πει πόσο όμορφη είναι, πόσο της πάει αυτό που φοράει… Μέσα από την δική του «ανδρική ματιά» θα διαμορφώσει τη δική της γυναικεία εικόνα…

Ο πατέρας θα της μάθει πως μπορεί να μην έχει την μυϊκή του δύναμη, έχει όμως την ευστροφία του μυαλού της. Είναι εξίσου ίση με όλους τους άλλους ανθρώπους, δεν υστερεί σε τίποτα, άρα χρειάζεται να σέβεται πρώτα εκείνη τον εαυτό της για να «απαιτήσει» και από τους άλλους να τη σέβονται εξίσου.

Ο γονιός είναι αυτός που θα το μάθει να «περπατάει στη ζωή του» και να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του. Η μητέρα θα του γνωρίσει τον εαυτό του – τον εσωτερικό του κόσμο, ενώ ο πατέρας τον «έξω» κόσμο, και οι δύο απαραίτητοι στην ψυχοσυναισθηματική και σεξουαλική του ωρίμανση….

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες του ζευγαριού, που είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved