Τάσος Ιορδανίδης: Η αδυναμία στην κόρη του μέσα από φωτογραφίες

Ο Τάσος Ιορδανίδης έχει αδυναμία στην κόρη του και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τάσος Ιορδανίδης: Η αδυναμία στην κόρη του μέσα από φωτογραφίες

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα social media οι περισσότερες αναρτήσεις τους αφορούν τη δουλειά τους και την τέχνη, ενώ οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους, Νάγια και Δάνο, είναι ελάχιστες.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ2 για τη σχέση με τα παιδιά του και είχε πει διεκδικεί την αγάπη τους από το πρωί έως το βράδυ. Για τον γιο του είχε δηλώσει ότι τον έχει ως πρότυπο, ενώ διαφορετική είναι η σχέση με την κόρη του:

«Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα».

Όσο το κοριτσάκι μεγαλώνει μπαμπας και κόρη αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, Η αδυναμία που έχει ο Τάσος Ιορδανίδης στα παιδιά του αποτυπώνεται και στις λιγοστές αναρτήσεις του με εκείνα. Για την κόρη του τον περασμένο Μάρτη είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία της και είχε γράψει:

«Και μου θυμίζεις ότι πρέπει να πολεμώ τους δαίμονές μου και να προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Γιατί έχω την υποχρέωση... Για σένα».

tasos iordanidis kori1

Σε παλαιότερες αναρτήσεις του είχε παραδεχτεί και μάλιστα με περηφάνια ότι η μικρή Νάγια τον κάνει ό,τι θέλει. Από τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει μαζί της, ήταν η παρακάτω:

iordanidis3

Η σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα δεν είναι μόνο ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στη δουλειά. Φέτος τους είδαμε στην θεατρική παράσταση «Άσε με να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο 'Αλφα - Ληναίος- Φωτίου, έργο που έγραψε ο ίδιος την περίοδο της καραντίνας.

Στις συνεντεύξεις του μιλάει πάντα για εκείνη με θαυμασμό. Στην εκπομπή Dot είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».


https://www.instagram.com/p/Cc5py4Yopfs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved