«Το Τατουάζ»: Δείτε τον αστυνόμο Σέκερη, Κούλλη Νικολάου με τη γυναίκα και τα παιδιά του (pics)

Όμορφες στιγμές με την οικογένειά του απολαμβάνει ο Κούλλης Νικολάου.

«Το Τατουάζ»: Δείτε τον αστυνόμο Σέκερη, Κούλλη Νικολάου με τη γυναίκα και τα παιδιά του (pics)

Ο γνωστός ηθοποιός Κούλλης Νικολάου διανύει μια από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές περιόδους της καριέρας του. Το «Τατουάζ», η τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και οδεύει στο τέλος της , είναι μια από τις πιο επιτυχημένες της φετινής σεζόν, ενώ ο ίδιος μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα τους σειρά « Αστέρια στην ‘Αμμο».

Και μπορεί ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του να είναι περιορισμένος , όμως πάντα προσπαθεί να βρίσκει όσο περισσότερο μπορεί για την οικογένειά του: τη γυναίκα του Κλαίρη και τα δυο τους παιδιά, το Νεκτάριο και την Ελένη.

Ο Κούλλης Νικολάου έχει 12 χρόνια διαφορά με τη σύζυγό του, την οποία λατρεύει. Μάλιστα σε μία από τις πολλές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε γράψει:

«Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να Αποκτήσω !
Είσαι το όνειρο μου , αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο ! Και είσαι η γυναίκα μου η μάνα των παιδιών μας μια Μάνα αξία μια γυναίκα νεράιδα αυτό είσαι η νεράιδα μου !»

Ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός έχει βέβαια μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν ταξιδεύουν οικογενειακώς ή απολαμβάνουν βόλτες στα αγαπημένα τους μέρη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί χαρούμενες στιγμές του Κούλλη Νικολάου με την οικογένειά του.

Φωτογραφίες : Instragram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved