Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στη θάλασσα - Η Σεμέλη κάνει τα πρώτα της βήματα

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στη θάλασσα - Η Σεμέλη κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ναύπακτο με την κόρη της. Η ηθοποιός πήγε στην πόλη καταγωγής της μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της και τις τελευταίες μέρες περνάει εκεί στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η αδυναμία της ηθοποιού για τη Ναύπακτο είναι γνωστή και φαίνεται και από τις αναρτήσεις της των τελευταίων ημερών. Μας έδειξε όμορφα σημεία της πόλης και φωτογραφίες της μικρής Σεμέλης.

nadia mpoule kori nafpaktos

Μία ακόμα φωτογραφία της μικρούλας δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ χθες. Η ηθοποιός με την κόρη της πήγαν για απογευματινό μπάνιο και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε την ώρα που έμπαιναν στη θάλασσα.

Η Νάντια Μπουλέ φοράει ένα ολόσωμο μαγιό σε μωβ μπλε αποχρώσεις και η μικρή Σεμέλη ένα πολύχρωμο που της πηγαίνει πολύ. Το κοριτσάκι κρατάει τη μαμά της από το ένα χέρι και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα.


https://www.instagram.com/p/Cf9i6hAqyrI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νάντια Μπουλέ: Ένα χρόνο μαμά

Η Σεμέλη θα γιορτάσει σε μερικές μέρες τα πρώτα της γενέθλια. Αυτόν τον ένα χρόνο η ζωή της Νάντιας Μπουλέ έχει αλλάξει ριζικά και η ηθοποιός συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά της. Αγαπημένες δραστηριότητες μαμάς και κόρης είναι τα παιχνίδια, οι βόλτες και φυσικά η γυμναστική.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved