Χριστίνα Μπόμπα: Το παιχνίδι στην άμμο που ξετρέλανε τις δίδυμες

Νέα στιγμιότυπα με τις δίδυμες κόρες της στη Μύκονο δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Το παιχνίδι στην άμμο που ξετρέλανε τις δίδυμες

Στη Μύκονο βρίσκονται ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες τους, οι οποίες θα βαπτιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί των ανέμων μερικές ημέρες πριν και ήδη τα πρώτα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει έχουν γίνει viral στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα βίντεο από το καράβι με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα να τρέχουν όλο χαρά στο σαλόνι του πλοίου. Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από δεκάδες χιλιάδες προβολές και πολλά likes και σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CiVisPBqAbx

Και ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως, δημοσίευσε ένα απίθανο βίντεο που έφτιαξε με τη Χριστίνα Μπόμπα και μία από τις δίδυμες να χορεύουν heavy metal.

https://www.instagram.com/p/CiceUqmjqbR

Νέα στιγμιότυπα από την Μύκονο δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα. Η διάσημη μαμά εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε με τις κόρες της στη θάλασσα. Οι δίδυμες έπαιξαν με την άμμο και η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε το παιχνίδι που τις ξετρέλανε. Ποιο ήταν αυτό; Να θάβουν τα πόδια τους.

«Το λεγόμενο “πού είναι το πόδι σου;” παιχνίδι» έγραψε στο Instagram Story που δημοσίευσε.

mpompa-kores.JPG

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Στη Μύκονο και για τις καλοκαιρινές διακοπές

Το ζευγάρι δεν επέλεξε τυχαία τη Μύκονο για να γίνει η βάφτιση των κοριτσιών του. Το νησί αυτό είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς, εκεί πέρασαν όλο τους το καλοκαίρι, εκεί έκαναν και τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών.

Δείτε στιγμιότυπα με το ζευγάρι και τις δίδυμες κόρες του στην Μύκονο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved